in ,

TRAGEDIA CARE A ZGUDUIT, DIN NOU, GĂEȘTIUL! Cine era Mihai Niță, băiatul de doar 15 ani ucis de tren! ZECI DE TINERI AU APRINS LUMÂNĂRI LA CALEA FERATĂ!

@ionut_dacian14

#5pasidebine #misiuneatiktok #elbruso #elbruso #pridetogether #mihaita #condoleante

♬ sunet original – Cuzencu Robert-Valentin

Mihai Niță și-a pierdut viața noaptea trecută, într-un accident cumplit de tren. Moartea lui a șocat din nou comunitatea locală găeșteană, încă de la primele ore ale dimineții. Mihai era sportiv și era elev al Colegiului Național ”Vladimir Streinu”, în clasa a IX-a. Era un copil minunat, avea o familie extraordinară, care era foarte mândră de el.

Aseară, fără să le spună părinților, ar fi mers la iubita lui. Când s-a întors, a ales să treacă peste calea ferată, moment în care a fost izbit de un tren. Cel mai probabil, conductorul nici nu a realizat ce s-a întâmplat, pentru că trupul adolescentului a fost găsit abia dimineață de un trecător, care a sunat la 112. Echipajul de pe ambulanță nu a mai putut face decât să constate decesul. Tot dimineață, au aflat și părinții, care s-au trezit cu polițiștii la ușă.

Mihai Niță era sportiv de performanță și activa în cadrul Clubului Respect Gym coordonat de polițistul Dan Mocanu. Avea rezultate și viitor.

Părinții și surioara lui mai mică sunt îngenunchiați de durere, colegii sunt împietriți, prietenii și cunoscuții sunt șocați. În această seară, în semn de omagiu, zeci de tineri au mers la locul tragediei, sub pasarelă, unde au aprins lumânări și au depus flori.

Trupul lui Mihai a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii încearcă să reconstituie ultimele clipe din viața băiatului și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Dumnezeu să-l odihnească în pace și multă putere familiei îndoliate.

Comments

Lasă un răspuns