in ,

O frumoasa politiciană din zona noastră a cucerit Târgoviștea! “ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICE!”

Tânăra vicepreședintă a Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, este noua președintă a Organizației de Femei PSD Târgoviște.
Luciana a fost aleasă în această seară liderul uneia dintre cele mai puternice organizații de femei din județ, câștigând încrederea colegelor sale.

“Mulțumesc tuturor colegelor pentru încrederea acordată! Nu am să le dezamăgesc!
Știu că, împreună, suntem mult mai puternice! Mulțumesc, Carmen Holban, pentru tot ceea ce ai realizat împreună cu Echipa OFSD Târgoviște! Un nou început!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Luciana Cristea.

Deși foarte tânără, ea se află la cel de-al doilea mandat de vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, având o activitate politică și administrativă remarcabilă.
” Alegeri în cadrul Organizației de Femei a #PSD #Târgoviște!
O organizație puternică, implicată în viața municipiului Târgovişte datorită determinării și seriozității doamnelor și domnișoarelor care fac parte din OFSD Târgoviște.
Cele peste 200 de membre prezente la conferința de alegeri au hotărât astăzi ca organizația să fie condusă, pentru următorii 4 ani, de Luciana Cristea.

Îi mulțumesc doamnei deputat Carmen Holban pentru tot ceea ce a făcut pentru OFSD Târgoviște.
În ceea ce privește noua conducere a organizației, aceasta trebuie să mențină trendul crescător pe care OFSD Târgoviște îl are în ultimii ani.
Felicitări, Luciana Cristea!
Mulțumim, Carmen Holban!”, a transmis Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Luciana Cristea este fiica primarului comunei Cobia, Marin Manda. Din punct de vedere politic, iată că a reușit să-și depășească părintele. Mai trebuie menționat, de asemenea, că este una dintre cele mai frumoase politiciene dâmbovițene.

Comments

Lasă un răspuns