in ,

AVEM FILMAREA! Ireal ce s-a întâmplat în fața Penitenciarului Găești! S-A ÎNTINS PE ASFALT ȘI… Cine ar fi crezut așa ceva?

 

Scene de pomină s-au petrecut, în această seară, în fața Penitenciarului Găești. Un deținut proaspăt liberat a refuzat să părăsească pușcăria și, în semn de protest, s-a întins pe asfalt. La un moment dat, se văd autoturisme care reușesc să-l ocolească la timp. Situația se complică însă atunci când un tir blochează drumul, pentru că nu poate trece de el. În intersecție rămâne și o căruță, iar fostul deținut nici nu vrea să audă să plece de acolo. I-a fost drag de pușcăria din Găești!

Exasperați că pierd timpul după ”toanele” infractorului abia liberat, câțiva bărbați vânjoși îl ridică de pe mijlocul drumului și îl așază într-un șanț. Apoi, cineva sună la Poliție și… bucurie mare! Oamenii legii vin și-l încătușează pe individ.

”La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești s-au deplasat în fața Penitenciarului Găești, unde au identificat un bărbat, de 39 de ani, eliberat pe parcursul acestei zile, care nu ar fi vrut să părăsească Penitenciarul.
Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.”, este comunicatul IPJ Dâmbovița.

 

 

Comments

Lasă un răspuns