in ,

MESAJUL PREȘEDINTELUI PSD GĂEȘTI, FĂNUȚ COSTEA, CU OCAZIA ZILEI INTERNAȚIONALE A PERSOANELOR VÂRSTNICE: ”Aveți dreptul să vă trăiți viețile decent și să continuați să contați. Îmi doresc să vă ascult!”

”Cu respect și recunoștință, vă transmit astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, cele mai calde urări de sănătate, împliniri personale și familiale, alături de cei dragi.

Persoanele vârstnice reprezintă, pentru noi toți, o resursă inepuizabilă de înțelepciune, pe care avem datoria să o valorificăm cu grijă și cu iubire. Nu sunt o simplă categorie socială, ci fundațiile familiilor noastre, oamenii către care ne îndreptăm gândurile în momentele bune sau mai puțin bune ale vieții. Sunt cei datorită cărora suntem, părinții și bunicii noștri.

Persoanele vârstnice au dreptul, și în România, să-și trăiască viețile decent, să continue să conteze în viața politică, administrativă, socială și familială, să fie demne și prețuite. Uităm, adesea, să le fim alături, să-i îmbrățișăm, să le facem bucurii. Și, mai ales, uităm să-i ascultăm.

Astăzi, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, care ar fi mai potrivit să se numească Ziua Înțelepciunii sau Ziua Respectului Necondiționat, vă transmit, dragii mei părinți și bunici găeșteni, că sunteți în gândurile mele, în centrul proiectelor pe care le gândesc pentru comunitatea locală, că vă admir curajul și vitalitatea și că îmi doresc să vă ascult.

 

Fănuț Costea, președintele PSD Găești”

Comments

Lasă un răspuns