in ,

CÂT DE JOSNICI POT FI!? Niște escroci umblă cu pozele Cameliei și ale fiului său pentru a face rost de bani nemunciți! SUNAȚI IMEDIAT LA POLIȚIE DACĂ VĂ ÎNTÂLNIȚI CU EI!

Tragedia care a avut loc în Găești, acum două zile, a șocat întreaga țară. Un băiețel în vârstă de 5 ani s-a înecat în piscina din curtea casei, iar mama sa, nesuportand durerea, și-a pus capăt zilelor. Camelia avea o viață frumoasa, era realizată din punct de vedere financiar și bucura în fiecare zi de unicul său fiu. Totul s-a năruit însă într-o secundă, iar șocul emoțional pe care l-a suferit după pierderea copilului a determinat-o să nu-și mai dorească să trăiască.

De această dramă care nu poate fi descrisă în cuvinte s-au gândit însă să profite niște nemernici. Au printat fotografiile tinerei și merg prin sate cerând bani și pretinzând ca îi vor folosi pentru înmormântare. Pe lângă durerea sfâșietoare pe care o trăiesc, membrii familiei îndoliate se văd acum nevoiți să se confrunte și cu această josnice. Sora Cameliei ne-a contactat și ne-a rugat să facem publică înșelăciunea. Prin urmare, dacă vă întâlniți cu escrocii care cer bani în numele acestei familii care nu are dificultăți financiare și care nu are nevoie decât de liniște, nu ezitați să contactați autoritățile.

Este revoltător și inuman ca unii să se gândească să facă bani din această ireală nenorocire.

Comments

Lasă un răspuns