in

Ghid pentru începătorii la cazinouri online

Dacă eşti obişnuit să joci diverse jocuri de noroc în cazinourile fizice şi te-ai decis să încerci şi cazinourile on-line trecerea de la fizic la on-line s-ar putea să fie destul de dificilă. Diferă regulile, ai interfeţe, bonusuri, simboluri noi poate, mecanism de plată şi de retragere diferit, număr mai mare de jocuri şi variaţiuni ale aceluiaşi joc de noroc.

Pentru a nu fi luat prin surprindere când ai făcut această trecere sau ai început direct să joci în cazinouri on-line am pregătit pentru tine un scurt ghid pentru începătorii la cazinouri online.

Care sunt pașii pe care trebuie să-i faci ca începător la cazinourile online?

Ca să începi să joci la cazinourile on-line vei avea nevoie de un cont pe platformele respective. Contul îl faci simplu completând formularele de înregistrare cu datele solicitate. Îl confirmi, în validezi, verifici în cel mult 30 de zile, introduci în sistem documentele cerute şi ai terminat.

La crearea primului cont pe platformă primeşti şi bonus de bun venit, pe care la unele cazinouri îl încasezi foarte simplu, exemplu cod bonus Magic Jackpot. Este nevoie de depuneri eligibile ca să încasezi, de coduri bonus, dar şi de rulaj în funcţie de termenii şi de condiţiile site-ului pe care ai intrat. Toate aceste cerințe îți vor fi prezentate cât mai clar. În plus, pentru orice problemă sau neclaritate, vei avea o echipă de suport care-ți stă la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor tale.

Ca să constitui un depozit la cazinourile on-line accesezi secţiunea dedicată din platformă, selectezi metodele de plată şi de depunere preferate, carduri, portofele electronice, criptomonede, transfer bancar sau Paysafecard sistem, sumele depuse sau de retras şi platforma cazinoului se va ocupa de restul.

După finalizarea contului, ești liber la pariere!

Odată ce ai contul poţi să începi să joci ușor și simplu la păcănele sau alte jocuri de noroc. Doar jucătorii cu vârste peste 18 ani au voie să îşi facă un cont în cazinourile virtuale. Mai ai nevoie de o conexiune la Internet, de un dispozitiv care să permită rularea în condiţii bune a jocurilor de noroc şi cam atât.

Alegerea cazinourilor on-line se va face în funcţie de experienţa lor pe piaţă, de numărul de jocuri de noroc existent, de bonusurile oferite, de simplitatea alimentării conturilor şi a retragerilor, de modalităţile de plată, de posibilitatea jocului şi de pe mobil.

Vei fi atent de fiecare dată la RTP-urile jocurilor de noroc on-line, la tipul de jocuri propuse în cazinourile on-line, la păcănele, jackpots, jocuri de masă şi vei alege doar jocurile care au plăti cât mai dese şi cât mai bune. Plus că vei stabili bugete zilnice pentru jocurile de noroc, vei alege doar jocurile la care ai şanse reale de câştig, cât mai simple, şi vei seta mize potrivite.

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

68 voturi
Upvote Downvote