in , ,

CULTURISTUL LAURENȚIU ILIE DIN VALEA MARE, SUCCES ULUITOR LA CONCURSUL INTERNAȚIONAL PRONUTRITIONGRANDPRIX 2022! ”Am câștigat tot ce se putea. A fost o muncă titanică!”

După 24 de săptămâni de pregătire și dietă, culturistul Laurențiu Ilie din Valea Mare a reușit o performanță de top la concursul internațional PronutritionGrandPrix 2022, care a avut loc la Dej. 400 de sportivi din întreaga lume au participat la importanta competiție, de unde Laurențiu s-a întors cu Locul 1 bodybuilding clasic, Trofeul de campion overall ( cel mai bun dintre toți sportivi prezenți) și Locul 1 culturism categoria 70 kilograme. De asemenea, a fost declarat sportivul concursului, jurații fiind extrem de impresionați de condiția sa fizică.

Practic, în 10 săptămâni, tânărul a slăbit 15 kilograme, ajungând la un procent de 2,2% grăsime. ”M-am ambiționat, pentru că în anul 2021, rezultatul juriului a fost unul indecis, iar acum am vrut să demonstrez cine sunt cu adevărat, la fel ca în 2020. Pregătirea pentru această competiție a fost foarte dură. Timp de 9 luni, mi-am organizat viața într-un mod foarte strict, fără nopți pierdute, cu o dietă specială, pentru că altfel nu poți ajunge la marea performanță.

Am avut multă susținere din partea familiei, a iubitei și a clienților mei, iar fetițele mele sunt motivația mea. Acum, mai mult decât oricând, sunt pregătit, la rândul meu, să-i ajut și pe alții în drumul spre performanță și vreau să stau și la dispoziția altor persoane, ca antrenor personal. Mă găsesc pe Facebook, Ilie Laur, sau pe Instagram, dar și la numărul de telefon 0734097175. Știu că le pot oferi toate informațiile și toate oportunitățile să-și atingă obiectivele. În ceea ce mă privește, voi continua să particip la competiții și să lucrez cu mine, astfel încât să fiu în cea mai bună formă”, a precizat Laurențiu Ilie.

Comments

Lasă un răspuns