in

De ce este util să centralizezi datele de prezență ale angajaților cu un soft pontaj?

Centralizarea informațiilor referitoare la prezența angajaților, prin intermediul unui soft pontaj, este o opțiune disponibilă într-un software resurse umane complex. Pentru un mediu de lucru sănătos, propice performanței, trebuie să te asiguri că angajații din compania ta sunt plătiți cu suma corectă în fiecare lună, și la timp.

Aceste aspecte sunt importante pentru succesul organizației pe termen lung și pentru o atmosferă pozitivă la locul de muncă. În acest sens, ai nevoie de centralizarea pontajului cu ușurință, lucru disponibil cu ajutorul unui instrument digital. Prin urmare, utilizarea unui soft pontaj pentru afacerea ta, care facilitează gestionarea și colectarea datelor de prezență, este esențială.

Opțiuni multiple de centralizare a datelor de prezență

Un soft pontaj, inclus într-un software resurse umane, are capacitatea de a aduna orele lucrate efectiv de către angajați. Programul este util atât în cazul angajaților care lucrează de la punctele de lucru ale organizației, cât și în ceea ce privește munca remote. De asemenea, într-o aplicație de pontaj pot fi centralizate orele suplimentare, intrările și ieșirile din punctele de lucru cu un sistem de punch in-punch out, sau un specialist HR poate precompleta programul angajaților pentru luna în curs. Toate aceste operațiuni asigură că nu vor exista erori care să afecteze calculul salarial.

Alegerea unui software resurse umane aduce avantaje multiple

Soluția digitală de colectare a pontajului angajaților pe care o alegi ar trebui să îndeplinească mai multe funcții. Spre exemplu, ar trebui să se integreze cu alte instrumente pe care le utilizezi pentru a minimiza sarcinile administrative manuale, cum ar fi un software resurse umane sau un program de salarizare.

În procesul de căutare și selecție al soluției de pontaj, caută să identifici un program care să se integreze cu alte aplicații utile pentru procesele administrative recurente. Spre exemplu, atunci când ai un soft pontaj care se integrează cu sistemul de salarizare, poți realiza operațiunile de calcul de salarii mult mai ușor și poți genera anumite rapoarte utile pentru activitatea companiei.

Redu timpul necesar pentru administrarea programului

Un soft pontaj, parte dintr-un software resurse umane, te poate ajuta să planifici programul angajaților, inclusiv turele de lucru pentru una sau mai multe locații ale companiei. În acest fel, reduci semnificativ timpul pe care oamenii din departamentul de resurse umane și managerii trebuie să-l petreacă comunicând cu angajații.

Odată ce au fost planificate turele de lucru pentru săptămânile sau lunile următoare, vor exista modificări în programul salariaților doar la nevoie, care vor putea fi realizate cu ușurință din soft. Fiecare angajat își poate vedea schimburile planificate, câte zile de concediu de odihnă mai are disponibile și alte informații de interes. Aceste facilități limitează apelurile telefonice, e-mailurile sau mesajele lungi dintre părți pentru a avea parte de clarificări.

Nivel ridicat de productivitate

Motivarea angajaților și comunicarea internă eficientă sunt doi factori majori care contribuie la succesul unei organizații. Un soft pontaj sprijină motivarea personalului să se ponteze în mod corect pentru a evita orice erori la calculul salariului lor. Prin implementarea unui soft pontaj, o companie poate stabili o cultură la locul de muncă care include responsabilitate și productivitate. Colectarea prezenței angajaților este doar una dintre multiplele funcționalități prezente în cadrul unui software resurse umane, dezvoltat pentru a eficientiza administrarea de personal.

UCMS by AROBS, partenerul tău în digitalizarea operațiunilor de HR

Gestionarea procedurilor interne din organizația ta poate fi realizată mult mai rapid cu ajutorul unui software resurse umane complex, în care să fie prezent și un soft pontaj. Astfel de soluții digitale au rolul de a eficientiza activitatea specialiștilor, a angajaților și a companiei în general. True HR este o aplicație dezvoltată de UCMS by AROBS, care cuprinde 19 funcționalități distincte. Acestea sunt configurabile pentru a răspunde la particularitățile companiei tale de moment, dar și pe termen lung. Pentru detalii despre utilitatea soluțiilor dezvoltate și inovate de specialiștii UCMS by AROBS, trimite un mail la sales@ucms.ro sau apelează numărul de telefon 0738 822 537.

 

Comments

Lasă un răspuns

Ce părere ai despre articol?

71 voturi
Upvote Downvote