in ,

DINTR-O BUCATĂ: Ce mesaj le-a transmis găeșteanca Ana Maria Dragotă Zamfir foștilor colegi de la PNL! ”ASTA DENOTĂ UN MARE CARACTER!”

Găeșteanca Ana Maria Dragotă Zamfir, fost subprefect al județului, nu mai face parte din echipa de conducere a PNL. Și-a depus demisia și a avut și un mesaj pentru colegii alături de care începuse să-și construiască o carieră politică. Mamă a trei copii superbi, Ana Zamfir a preferat să se concentreze pe proiecte personale, în care crede, și să continue să-i ajute pe cei din jur în mod concret, cu resurse și acțiuni proprii.

Tânăra s-a remarcat în viața politică a județului prin mesaje tranșante, fără menajamente, la adresa conducerii PNL, care în luna februarie a preferat să o înlăture din funcția de subprefect în favoarea lui Adrian Chițescu.

”Mi-am depus demisia din Biroul Permanent Județean al PNL. Este un final de etapă previzibil, având în vedere că, în ultima perioadă, m-am concentrat pe proiecte personale și de familie. Le mulțumesc foștilor colegi pentru experiența pe care mi-au oferit-o, o experiență interesantă și constructivă, care m-a făcut mai puternică și mai încrezătoare în forțele proprii. Am intrat în politică din convingere și din dorința de a pune umărul pentru a construi o lume mai bună. Nu plec dezamăgită, plec cu speranța unui viitor luminos, din care să nu lipsească grija, empatia și compasiunea pentru cei din jur. Pentru că, în definitiv, aceasta este esența vieții: să-ți pese, să te implici atunci când este nevoie de tine, iar apoi să pleci mai departe, îmbogățit sufletește cu tot ceea ce ai acumulat. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și vă promit ca voi realiza ceea ce mi-am propus !”, a scris Ana Maria Dragotă Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a strâns rapid aprecieri și comentarii, oamenii declarându-și susținerea și admirația pentru atitudinea ei:

”Oameni ca tine cu proiecte si visuri mărețe nu au loc printre șacalii care nu vor decit funcții si bani multi si nu le pasa de cei din jur.Crede in tine si vei ajunge departe”, ”Asta denotà ,un mare caracter!Respect!”, ”Îți doresc ca pe viitor sa ai mai multă putere realizări pe măsură dorințelor tale. Ești în om cinstit și onest. La mai multe vise împlinite.” ”Va felicit inca o data pentru tot ceea ce faceti,pentru perseverenta,pentru curaj si ambitie!! Respect omul din dumneavoastra!!!”, ”Un lucru este cert: ai dovedit că ești un OM veritabil într-o lume incapabilă să aprecieze valoarea. Succes în tot ceea ce vei întreprinde în viitor, Ana!”, sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit fostul subprefect.

 

Comments

Lasă un răspuns