in , ,

Medicul Marius Enescu a demisionat din Consiliul Local Găești! AFLĂ AICI DE CE A LUAT ACEASTĂ DECIZIE SURPRINZATOARE!

Medicul Marius Enescu a demisionat, în această dimineață, din Consiliul Local Găești, din care făcea parte din anul 2020. Decizia este surprinzătoare și a produs o undă de șoc în tot orașul. Oamenii s-au întrebat de ce una dintre “piesele de forță” ale PNL local a ales să se retragă din CL și dacă urmează sau nu o carieră politică într-o altă direcție, cu atât mai mult cu cât medicul este bine văzut și respectat în comunitatea locală.

Marius Enescu a precizat – în exclusivitate pentru Cronica de Găești – că decizia de a se retrage din Consiliul Local nu are legătură cu alte opțiuni politice sau cu un conflict – așa cum s-a zvonit în oraș, ci cu extinderea proiectelor profesionale și personale în următoarea perioadă.

“Am candidat din partea PNL la alegerile locale din 2020 în echipa d-lui primar Grigore Gheorghe. În continuare îl voi susține în demersurile sale în favoarea Găeștiului. Avem o relație de respect reciproc și i-am fost alături din convingere. Pentru mine, următoarea perioadă înseamnă proiecte profesionale și personale importante, cărora doresc să le acord întreaga mea atenție. Politica necesită timp, iar acum simt că locul meu este alături de pacienți și de fiul meu, total implicat în ceea ce contează foarte mult pentru mine și familia mea. Experiența din Consiliul Local Găești a fost una provocatoare și interesantă și nu pot fi decât recunoscător “, a subliniat Marius Enescu.
În urma demisiei medicului, următoarea pe lista de consilieri a PNL este Carmen Vișoiu, directorul Școlii” Șerban Cioculescu”.

Comments

Lasă un răspuns