in ,

George Leață, fotbalistul care a început antrenamentele la ACS PROGRESUL Găești, a debutat aseară în Liga 1, în meciul CFR Cluj – FCSB! AFLĂ AICI CARE AU FOST MOMENTELE CARE I-AU SCHIMBAT DESTINUL TÂNĂRULUI SPORTIV DE MARE PERFORMANȚĂ!

George LEAȚĂ debutează în Liga 1 la Campioana României, la numai 17 ani !!!  Aseară, în ultima etapă a  play-ofului, CFR CLUJ, DEJA CAMPIOANA ROMÂNIEI, a întâlnit la Buzău marea rivală FCSB. Copilul care începea fotbalul organizat la ACS PROGRESUL GĂEȘTI, în 2013  și care timp de 4 ani ne  încânta cu execuțiile sale, a debutat la unul dintre cele mai profesioniste cluburi din România, la numai 17 ani, în  Liga 1 !!!

George Leață este de un an la CFR Cluj, unde  a strălucit la Elită la U19 , dar și la echipa a doua a CFR-ului în liga 3, determinându-i pe oficiali să îl aducă spre Liga 1. Președintele CFR-ului, Cristi Balaj, un om de mare onoare, are cuvinte speciale la adresa tânărului Leață, pe care îl consideră un jucător care poate deveni în scurt timp la fel de valoros ca și Petrila!

George pleacă la insistențele antrenorului său la Academia Dani Coman la Pitești in octombrie 2017, unde va lucra cu un extraordinar profesionist Vișan Bogdan , iar de aici la FC Argeș, unde face meciuri foarte bune și strălucește ca nimeni altcineva. Din păcate, FC Argeș îl pierde gratis și George, tot la insistențele fostului profesor  de la Gaesti ,Sorin Marin, va merge la CFR Cluj, campioana României.

Evoluția sa încă   de la primul antrenament i-a încântat pe cei de acolo, iar evoluția sa pe tot parcursul anului i-a dat șansa de a debuta la Liga 1, ca o recunoaștere a talentului și muncii depuse.

Alături de Leață, clubul ACS PROGRESUL GAESTI a mai dat fotbalului pe Puiu Florentin (2003), care a debutat la liga 2 pentru Concordia Chiajna și încă doi copii:  Nicolae Alex și  Bucur Andrei care au jucat în liga3 pentru BALOTEȘTI și respectiv FC Argeș 2.

George LEAȚĂ pleacă pe 29 mai în Serbia cu Naționala României U18 ! A semnat cu cel mai mare impresar din România, Giovanni Becali.

 

Comments

Lasă un răspuns