in ,

FC POTLOGI, condamnată să promoveze după ce a stins Flacăra celor de la Zăvoiu

Pe o baza sportiva modernă s-a desfășurat astăzi derby-ul ligii a cincea, seria vest. Lume multă adunată pentru a vedea un meci cum rar poți vedea în liga județeană, iar spectacolul a fost la cote maxime. Un gol înscris de către oaspeți în primele minute ale partidei, părea să arate o desfășurare clară a partidei, însă în fotbal totul este posibil, iar minunile se întâmplă când jucătorii cred în șansa lor. La vestiare s-a intrat la egalitate, lăsând publicul într-o așteptare de a părut foarte lungă.

Nu știm cum și-a motivat elevii antrenorul celor de Potlogi, însă în a doua repriză aceștia au venit îndeajuns de hotărâți încât să răstoarne dramatic situația. Paradoxal, cele 4 goluri înscrise de către Potlogi în a doua repriză, au venit pe fondul unor contraatacuri, căci mingea și atacul au fost în permanență ale celor de la Flacăra Zăvoiu. Fluierul final al centralului a lăsat pe teren o imagine cum numai la cupa mondială mai vezi: învingătorii au salutat tribunele în timp ce învinșii au rămas întinși pe teren, copleșiți de emoția unui meci pierdut, care poate la fel de bine să însemne ratarea promovării.

Acum, având 2 puncte în fața celor de la Zăvoiu și dispunând de un golaveraj mai bun, FC POTLOGI este condamnată la promovare. Orice alt rezultat ar însemna un dezastru pentru suporterii care au visat, au trăit fiecare moment și s-au bucurat pentru fiecare gol înscris astăzi pe terenul propriu.

Felicitări organizatorilor pentru primirea și oferirea unor condiții superioare de joc, felicitări brigăzii de arbitri ce au condus impecabil un meci deosebit, și nu în ultimul rând, felicitări jucătorilor pentru rezultatul din teren.

Comments

Lasă un răspuns