in ,

NOUĂ VICTORIE URIAȘĂ PENTRU PENTRU RESPECT GYM GĂEȘTI! Luptătorul Călin Petrișor l-a îngenunchiat pe francezul Mitch Farel la Gala Dynamite Fighting Show!

Călin Petreșor de la Respect Gym Găești i-a predat lecții de luptă francezului Mitch Farel. S-a întâmplat în meciul de deschidere al Galei Dynamite Fighting Show organizată de Cătălin Moroșanu.

Luptătorul pregătit de Dan Mocanu a făcut show în ring și l-a îngenunchiat pe francezul care și-a făcut apariția amenințător și plin de încredere în el. În confruntarea directă dintre cei doi, găeșteanul a dominat clar și fără drept de apel și și-a adjudecat victoria fără emoții.

”Se vede că publicul a fost de partea mea, mi-a dat foarte multă putere. Am simțit ceea ce nu am mai simțit demult la o gală și cred că s-a văzut. Am fost un altfel de Călin, mult mai spectaculos, cu lovituri mult mai tari”, a declarat Călin Petrișor, imediat după meci. Și francezul i-a recunoscut superioritatea, spunând că loviturile sportivului lui Dan Mocanu au fost mult mai bine țintite decât ale lui.

Ce părere ai despre articol?

29 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

IDEAL ROBY CAR Găești- service de top pe piața auto din Dâmbovița! AFLĂ UNDE S-A MUTAT ȘI CUM TE POȚI PROGRAMA!

SC Kelong Electrical Appliances SRL isi extinde activitatea si gama de produse destinate producției de frigidere