in , ,

CE CIRC! Liberalii dâmbovițeni au votat pentru schimbarea din funcția de subprefect a găeștencei Ana Maria Dragotă Zamfir! INCREDIBIL CU CINE VOR SĂ O ÎNLOCUIASCĂ!

Cea mai performantă organizație liberală a județului a rămas fără funcția de subprefect. Tânăra găeșteancă Ana Maria Dragotă Zamfir a fost mazilită într-un mod rușinos de colegii săi liberali, după ce aseară a fost votat pentru funcție fostul președinte al ANL, insipidul avocat Adrian Chițescu.

Deși presa județeană a anunțat, în mai multe rânduri, că se pregătește schimbarea subprefectei, liberalii au negat public informația. Iată că sursele colegilor au fost corecte, iar peneliștii nu s-au dezis: au făcut ce știu ei mai bine, adică au mazilit un om tânăr și cu potențial în favoarea unui personaj care ar putea foarte bine să se retragă pentru pensie. Iar acesta, la rândul său, de la înălțimea poziției de șef al ANL, s-a luptat năpraznic și cam la limită să ajungă subalternul Claudiei Gilia de la PSD. Amară victorie, nu-i așa?

Goana după funcții retribuite de stat a peneliștilor bătrâni, care în dorința lor de posturi călduțe la stat spulberă tinerii cu chef de muncă, arată starea de fapt într-un partid care a creat multe așteptări, dar care dezamăgește pe zi ce trece. Lipsa de busolă, completată cu readucerea în prim-plan a unor personaje care nu au confirmat și nu confirmă, aruncă liberalismul dâmbovițean într-o mocirlă din care nu se știe cum va mai ieși.

Ana Maria Dragotă Zamfir a intrat în politică recent și a avut o ascensiune rapidă, descurcându-se onorabil din funcția de subprefect. Cu toate acestea, se pare că nu a fost pe placul aripii conservatoare și total neperformante a liberalilor dâmbovițeni, care i-a pregătit debarcarea. Cu toate acestea, la votul de aseară, găeșteanca a obținut 10 voturi, iar Chițescu 15. Într-un BPJ ales pe sprânceană, iată că votul arată că nu toți liberalii înghit pe nemestecate ce li se servește.

 

 

 

Comments

Lasă un răspuns