in

A provocat un accident, iar polițiștii au rămas ”mască” atunci când l-au văzut! CUM A FOST PRINS, LA TÂRGOVIȘTE, UN ȘOFER DIN HULUBEȘTI!

Un bărbat, de 46 de ani, din Hulubești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Silviu Stănculescu din Târgoviste, ar fi pătruns în mod nejustificat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un vehicul. În urma impactului a rezultat doar avarierea celor două autoturisme.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, faptă prevăzută de art. 336 alin.1 din Codul Penal.

 

 

 

Ce părere ai despre articol?

74 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Găeșteanul Mihai Dumitru de la Gold, experiență fabuloasă la Masterchef! ”M-A MOTIVAT SĂ DEMONSTREZ CĂ SE POATE!”

A AJUNS ȘI ÎN DÂMBOVIȚA: Cea mai amplă campanie de testare a hepatitelor virale! AFLĂ AICI CE MEDICI DE FAMILIE DIN ZONA GĂEȘTI S-AU ÎNSCRIS ÎN PROGRAM!