in ,

Găeșteanul Mihai Dumitru de la Gold, experiență fabuloasă la Masterchef! ”M-A MOTIVAT SĂ DEMONSTREZ CĂ SE POATE!”

Găeșteanul Mihai Dumitru a concurat în prima ediție a noului sezon Masterchef, difuzat de PRO TV. Tânărul antreprenor, care deține cunoscuta terasă Gold, a gătit piept de rață cu pară în vin, una dintre specialitățile lui. Deși a ajuns între cei 100 de bucătari amatori din 600, câți s-au înscris la concurs, din cauza emoțiilor foarte mari, a ratat calificarea în primii 20. Cu toate acestea, Mihai spune că a trăit o experiență fabuloasă, din care a avut foarte multe de învățat și că dorește ca anul viitor să se întoarcă în cel mai cunoscut show culinar din România, mult mai pregătit.

”Gătesc din dorința de a evolua, de a aduce mereu ceva nou în viața mea. Este o pasiune. A fost o preselecție dură, cu 600 de concurenți, și am reușit să ajung în primii 100. Din păcate, nu m-am calificat între primii 20, din cauza emoțiilor foarte mari pe care le-am avut. Timpul de gătit a fost 40 de minute, nicio secundă în plus. Nici nu știu când au trecut. M-au inhibat camerele de luat vederi, deși sunt o persoană foarte deschisă și sociabilă. Este foarte dificil și foarte provocator. Nu știu de ce toată lumea crede că la Găești nu se pot face lucruri foarte bune. Pe mine mă motivează să demonstrez că și la Găești se poate. Din toată această experiență, am avut foarte multe de învățat. Vreau să mă întorc la anul în show, mult mai pregătit”, a declarat Mihai Dumitru pentru Cronica de Găești.

PRO TV difuzează și în această seară o nouă ediție Mastershef. Din juriul reputatului show culinar fac parte Chef Joseph Hadad, Chef FOA și Chef Radu Dumitrescu. Concurenții trebuie să se autodepășească și să gătească la cel mai înalt nivel, farfurii de top.

 

Ce părere ai despre articol?

21 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Beko, pe locul 20 în topul companiilor și brandurilor care creează un impact pozitiv în societate și asupra mediului

A provocat un accident, iar polițiștii au rămas ”mască” atunci când l-au văzut! CUM A FOST PRINS, LA TÂRGOVIȘTE, UN ȘOFER DIN HULUBEȘTI!