in

GĂEȘTIUL ESTE ÎMPÂNZIT DE ZECI DE CAMERE VIDEO STRADALE! Cum au fost filmați câțiva „jmecheri” în zona de blocuri! „AȘA LE-A VENIT, DAR…”

Este oficial! Orașul Găești este monitorizat în fiecare secundă de zeci de camere video, amplasate în cele mai importante puncte: străzi, intersecții, zona de blocuri, instituții de învățământ, dar și intrări și ieșiri din oraș. Dispeceratul este profesional și folosește baza de date a MAI pentru identificarea autoturismelor, ceea ce înseamnă că șoferii care încalcă legea vor primi direct acasă amenzile. De asemenea, faptele antisociale vor putea fi descoperite cu cea mai mare ușurință, iar cei vinovați – trași la răspundere.

Investiția a fost realizată din bugetul local și este importantă atât pentru Poliția Națională, cât și pentru Poliția Locală.

”În anul 2021 am alocat, din bugetul local, suma de 200.000 de lei pentru amplasarea de camere video în orașul nostru. Sunt zeci de camere amplasate în zonele cele mai sensibile: zona de blocuri, intersecții, parcuri, școli, licee. Deja, eficiența începe să apară. Au fost depistați foarte mulți cetățeni certați cu legea, în sensul că aruncă gunoaie, nu respectă ordinea și liniștea publică și sunt, de asemenea, de un real folos și pentru Poliția orașului Găești.”, a declarat Grigore Gheorghe, primarul Găeștiului.

Acesta a făcut publice imaginile în care câțiva „jmecheri” de cartier devastează tomberoane în zona de blocuri. Noaptea, indivizii cu glugi pe cap pot fi văzuți în timp ce, din senin, se năpustesc asupra tomberoanelor, pe care le mută de la locurile lor, iar apoi le lovesc cu picioarele.

„Poliția Locală i-a identificat pe cei doi tineri în vârstă de 20 și 21 de ani, din Găești, care s-au comportat așa cum vedeți în imagini. Aceștia au fost amendați cu câte 500 de lei. Când le-am cerut explicații pentru ceea ce au făcut, ne-au spus că așa le-a venit. Sistemul de camere video și dispeceratul sunt performante și ne vor ajuta enorm să avem un oraș liniștit și să sanctionăm rapid faptele antisociale”, a precizat – pentru Cronica de Găești – Marius Anghelina, șeful Poliției Locale Găești.

Ce părere ai despre articol?

21 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

NOI PROMOȚII LA ELUNOS LA ENERGIZANTE ȘI RĂCORITOARE!

Beko, pe locul 20 în topul companiilor și brandurilor care creează un impact pozitiv în societate și asupra mediului