in

Au văzut-o pe stradă și și-au dat seama că ceva nu este în regulă! CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, CU ACEASTĂ FEMEIE! Polițiștii i-au contactat urgent familia!

O femeie dezorientată a putut fi văzută ieri în Picior de Munte. Localnicii spun că intra în curți și în magazine și că părea să nu știe unde se află. Cineva a fotografiat-o și a postat pe rețelele de socializare următorul mesaj: ”O cunoaște cineva? Umblă prin satul Picior de Munte, intră prin curțile oamenilor. A plecat spre Găești”. Mesajul s-a viralizat în scurt timp.

Oameni cu suflet au dus-o pe femeie la Postul de Poliție Dragodana. Ulterior, o patrulă de la Mătăsaru a preluat-o. Întrucât avea cartea de identitate asupra sa, polițiștii au reușit să afle că are 41 de ani și că este din Brezoaele. Polițiștii și-au contactat colegii de la Tărtășești, care i-au contactat familia. Rudele au venit într-un suflet să o ia acasă. Nu se știe cum a reușit să ajungă de la Brezoaele la Picior de Munte.

 

Ce părere ai despre articol?

24 voturi
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

MĂMICO, NU TE PANICA! Medicul Andreea Lăcătușu îți spune ce trebuie să faci atunci când copilul are febră! RUBRICĂ DE SĂNĂTATE PENTRU PICI!

NENOROCIRE LA ȘELARU. O persoană a fost găsită carbonizată în locuința mistuită de flăcări