Cum să joci la cazinouri când ești falit | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

Cum să joci la cazinouri când ești falit

Mulți dintre noi ne-am trezit cu bani puțini la un moment dat  dintr-o multitudine de motive. Această situație poate fi deosebit de stresantă pentru jucătorii  de casino bonus fara depunere 2021 cu o lista completa puteti verifica pe slotsUP Romania.

Este greu să participi la acțiune atunci când bancroll-ul ține de un fir. Pentru jucătorii pasionați, neputința de a-și exersa aptitudinile din cauza fondurilor necesare ar fi ca un chitarist fără corzi.

Posibilitatea de a face muzică este acolo, dar elementele necesare nu sunt. Din fericire, am fost în această barcă de multe ori și voi împărtăși ceea ce am învățat cu voi.

Să ne uităm la modul de pariere când ești falit. În niciun caz nu vă sugerez să începeți să neglijați facturile. Cu toate acestea, unele oportunități de jocuri de noroc ieftine nu necesită o călătorie la Las Vegas.

Penny Slots

În circumstanțe normale, nu aș înălța niciodată sloturile rele de penny. Aceste mașini sunt vaci de muls pentru cazinou care nu încetează niciodată să obțină profituri.

Cu toate acestea, ele pot oferi o oportunitate fericită în condițiile potrivite. Cei mai mulți dintre voi vor ști deja că sloturile de penny au cel mai prost RTP dintre toate sloturile.

Acest lucru înseamnă că procentul fiecărui dolar rambursat jucătorului pe sloturile de penny este mult mai mic decât în alte jocuri cu valoare nominală. De exemplu, RTP-ul mediu al sloturilor de penny și sloturilor de nichel este de până la 4% în unele cazinouri.

Altfel nu aș recomanda niciodată să joci un joc cu un avantaj al casei de 10%, dacă ești falit.. Nu pot număra ori de câte ori am intrat în cazinouri cu mai puțin de 50 USD și am jucat sloturi de penny ore în șir.

Da, am pierdut mult mai mult decât am câștigat vreodată. Cu toate acestea, jucam jocuri de noroc la cazinou, ceea ce a depășit starea acasă în timp ce colegii mei de colegiu trăiau la cazinou.

De câteva ori, am reușit chiar să transform 40 de dolari în peste 200 de dolari. A fost un scor uriaș și a însemnat că aș putea comanda meniul în dolari pentru o săptămână.

Keno

Keno este adesea considerat un colț rece al cazinoului, unde perdanții își fac ultima încercare de a salva câțiva bani.

Cotele în keno sunt într-adevăr printre cele mai proaste pe care le veți găsi. Este ca și cum se spune: „Cerșetorii nu pot fi alegători”.

Când sunteți rupt, opțiunile dvs. devin mult mai limitate. Uneori, te vei îndrepta către cazinou cu bani, dar printr-o gestionare deficitară a bankroll-ului, fântâna se usucă înainte de încheierea călătoriei.

Camera keno poate fi un loc excelent pentru a petrece ore de joc pentru o investiție minimă. Jucam poker în ultima seară a unei călătorii la cazinou când am fost abordat de vărul meu.

Intrase all-in și ștersese cu putere. A pierdut fiecare cent pe care l-a adus plus câțiva pe un pariu nepotrivit și greșit.

I-am scos din buzunar o bancnotă de 20 de dolari și i-am spus să rămână ocupat câteva ore.

Motivele mele erau să-i dau o lecție și speram să-l găsesc mișcându-și degetele mari în cameră când am terminat sesiunea.

Nici nu a fost cazul. Cele două ore pe care intenționasem să le petrec la mese s-au transformat în patru când a sosit un autobuz turistic, iar sala de poker a devenit inundată de jucători.

Când, în sfârșit, l-am găsit pe vărul meu, el își petrecea timpul jucând și câștigând. Avea atâta noroc încât am decis să mă alătur lui.

 

Am mai petrecut două ore jucând keno și, deși nu am câștigat niciun ban, am pierdut mai puțin de 20 de dolari. Dar se merita pentru divertismentul pe care l-am primit.

Rotiri gratuite

Cazinourile online sunt renumite pentru bonusurile lor. Printre cele mai interesante bonusuri se numără rotirile gratuite.

Și aceste rotiri gratuite vă pot readuce în joc atunci când banii din jocuri de noroc se epuizează.

Este important să rețineți că rotirile gratuite nu sunt rezervate pentru jucătorii online. Multe cazinouri vor oferi rotiri gratuite prin programele lor de loialitate.

Rotirile gratuite sunt doar un motiv pentru care ar trebui să vă înscrieți întotdeauna la cardul jucătorului atunci când ajungeți la cazinou.

A avea rotiri gratuite în buncăr ar putea face diferența dintre a sta pe margine și a juca jocurile tale preferate. Cel mai bine, rotirile gratuite ar putea avea ca rezultat câștigarea unor bani reali.

Sperăm că banii eliberați pentru a intra în contul dvs. de jocuri de noroc.

Loteria

O parte din atracția jocurilor de noroc pentru mulți este visul ca vei deveni bogat- și vine odată cu imaginarea modului în care îți vei cheltui averea.

Acesta este întregul model de afaceri al loteriei. Aș estima că peste jumătate dintre persoanele pe care le știu și  care joacă la loterie fac acest lucru dintr-un motiv:

divertismentul pe care îl primesc imaginându-și cum ar fi să ai brusc milioane în bancă și libertatea care vine cu o asemenea bogăție.

Ar putea fi la fel de simplu ca să-i spui șefului lor ce pot face cu orele suplimentare sau la fel de complicat ca să cumpere insule private în pauza de masă. Rămâne o constantă, nu mai trăim conform setului actual de reguli.

Aceste cote se întâmplă să fie 1 din 292.201.338 pentru Powerball.

Planificatorul dvs. financiar cu siguranță nu ar recomanda loteria ca o investiție solidă pe termen lung. Cu toate acestea, poate provoca o distragere spectaculoasă timp de câteva ore.

Să fim sinceri că distragerea este componenta fundamentală a jocurilor de noroc pe care le oferă maselor. Loteria îți oferă acea emoție pentru suma pe care ai stabilit-o.

Pentru doar 1 USD, puteți petrece întreagul vis al flotei dvs.  de mașini Ferrari.

Jocuri de poker acasă

Când banii s-au estompat și rămâneți cu schimbarea suporturilor pentru paharele din mașină, există o modalitate excelentă de a menține acțiunea.

Nu te poți așeza cu greu la o masă de poker de cazino pentru 20 USD. Cu toate acestea, puteți curăța masa, puteți apela la 5-7 dintre cei mai apropiați prieteni și puteți aduce acasă jocul de poker.

Dacă sunteți incredibil de strâmtorat, puteți chiar să le încredințați participanților să aducă o selecție de alimente și băuturi. Jocul de poker acasă este o modalitate excelentă de a juca și, mai important, este un mod fantastic de a lega prietenii.

Evident, o seară câștigătoare ar putea să câștige suficiente bani pentru a intra înapoi la cazinou.

Concluzie

A ști cum să pariezi când ești strâmtorat în niciun caz nu implică parierea necesară pentru alte cheltuieli. Mâncarea, adăpostul și alte cheltuieli de întreținere trebuie să fie întotdeauna pe primul loc.

Cu toate acestea, odată ce ați acoperit facturile, s-ar putea să descoperiți că ați ajuns puțin la fonduri pentru jocuri de noroc. Uneori, vă veți extinde doar în cazino.

Când se întâmplă acest lucru, veți avea acum câteva modalități de a menține jocul până când veți putea achiziționa fonduri de jocuri de noroc mai adecvate.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă