19 – 20 IULIE, DE ZILELE ORAȘULUI: Târgul de Vară, cu distracție și mâncare bună, în Oborul găeștean! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

19 – 20 IULIE, DE ZILELE ORAȘULUI: Târgul de Vară, cu distracție și mâncare bună, în Oborul găeștean!

În zilele de 19 și 20 iulie, de Zilele orașului, găeştenii, dar şi locuitorii comunelor limitrofe sunt aşteptaţi la Târgul de vară, care va avea loc în Obor. Carusele, meşteri populari şi producători locali de legume şi fructe se reunesc, ca de fiecare dată, cu acest prilej.

Copiii se vor bucura de parcul de distracţii,  iar adulţii de preparatele specifice tradiţionalului târg. Organizat de Primăria Găeşti- Sectorul Piaţă- Obor, la bâlci vor fi deschise  terase,  gogoşerii şi corturi cu mărfuri industriale (jucării, unelte, îmbrăcăminte, încălţăminte etc.). De asemenea, vor exista şi  societăţi cu alte tipuri de activităţi în parcul de distracţii.

Aşadar, aşa cum se obişnuieşte în fiecare an la bâlciul din Obor, copiii, tinerii, dar şi vârstnicii vor avea parte de distracţie la maximum.

Autorităţile speră şi acum la succesul ultimilor ani, când mii  de oameni  au vizitat Târgul pentru a petrece câteva ore printre tarabele pline cu bunătăţi.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă