A.C.S. PROGRESUL GĂEȘTI, PEPINIERĂ PENTRU FC ARGEȘ!GEORGE LEAȚĂ LA UN PAS DE LIGA I | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

A.C.S. PROGRESUL GĂEȘTI, PEPINIERĂ PENTRU FC ARGEȘ!GEORGE LEAȚĂ LA UN PAS DE LIGA I

Clubul găeștean A.C.S. PROGRESUL GĂEȘTI este foarte aproape să dea primii copii, ajunși acum juniori A , la liga I ,ceea ce este o imensă performanță. După Nicolae Alex (n. 2002), care a debutat încă din anul 2019 în divizia C, la CS Balotești, chiar în meciul cu CSA Steaua București, urmează cu șanse enorme să joace pe prima scenă fotbalistică a României Leață George-Iulian (n.2004) și portarul Bucur Andrei (n.2003), care joacă pentru juniorii A, ai clubului piteștean FC ARGEȘ, la grupa antrenată de Robert Enache.

George Leață are evoluții din ce în ce mai convingătoare pentru a fi propulsat spre echipa mare. De cele mai multe ori este numărul unu de pe teren și copilul de acum 7 ani, care ne uimea cu execuțiile sale și cu driblingurile debordante, acum este adolescentul pe care piteștenii îl apreciază enorm de mult.

Andrei Bucur, din ce în ce mai sigur meci de meci, închide de cele mai multe ori poarta echipei FC Argeș.

 

”Din urmă vin în forță alte generații de copii cu perspective enorme de a face performanță”, așa cum ne-a declarat profesorul care i-a descoperit pe cei doi și care este actualul președinte al clubului, Marin Ilie-Sorin.

 

 Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă