Găeșteanca Ana Maria Dragotă Zamfir este noul subprefect al județului! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

Găeșteanca Ana Maria Dragotă Zamfir este noul subprefect al județului!

Gaesteanca Ana Maria Dragotă Zamfir este noul subprefect al județului Dâmbovița, după ce a fost numită în funcție prin hotărâre de Guvern. Ana Maria este jurist și farmacist și are o serie de specializări atât în drept, cât și în management sanitar. Este, de asemenea, un antreprenor de succes și mamă a trei copii superbi.
Anul trecut, a decis sa se implice în politică, intrând în tânăra și performanta echipă de consilieri locali ai primarului Grigore Gheorghe.
Ana Maria Dragotă Zamfir a precizat, pentru Cronica de Găești, că dorește ca și în administrație să aducă ordinea, disciplina și performanța pe care le-a obținut pana în prezent în mediul privat. „Merg în funcția de subprefect cu cele mai bune intenții și cu dorința de a schimba percepția oamenilor tineri și activi ai acestui județ despre administrația publica. Îmi pun experiența în slujba dâmbovițenilor și am convingerea că oamenii vor găsi în mine și în echipa Instituției Prefectului un reper de echilibru, bună credință și performanță”, a subliniat noul subprefect.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă