O mamă își strigă disperarea: „BĂIATUL MEU DE 14 ANI STA NUMAI DROGAT! E PLIN GĂEȘTIUL DE COPII DROGAȚI!” | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

O mamă își strigă disperarea: „BĂIATUL MEU DE 14 ANI STA NUMAI DROGAT! E PLIN GĂEȘTIUL DE COPII DROGAȚI!”

Disperare și neputință! O mamă din Găești simte ca nu mai are mijloace să-și ajute fiul, în vârstă de 14 ani, dependent de etnobotanice. Băiatul și-a vândut bunurile, fură din casa și chiar cerșește pentru o doză de substanțe periculoase cu care își otrăvește trupul și creierul.
Femeia spune că-i cunoaște pe cei care vând drogurile, dar ca autoritățile nu au făcut nimic deocamdată.
„M-am dus cu el, acum 3 zile, la Târgoviște, la urgențe. Mereu ajungem la spital. M-au trimis la Psihiatrie, dar acolo mi-au spus ca nu au ce să-i facă. Am sunat la București, nu găsesc unde să-l duc. Când se trezește, cere ajutor. Este de nerecunoscut. Are perioade de depresie cumplită. Cred că și alți părinți din Găești trec prin același coșmar. Am nevoie de ajutor”, ne-a declarat mama.
De menționat ca am mai primit semnale din partea câtorva gaeșteni care au văzut mai mulți puști drogați pe fostul teren de handbal din Parcul Central. Grav este faptul că părinții nu primesc niciun fel de sprijin și consiliere și se vad în situația de a nu-și putea ajuta copiii sa scape de dependență, deși sunt instituții ale statului, precum Agenția Națională Antidrog, plătite sa intervină.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă