”VĂ ROG, AJUTAȚI-O PE MAMI!” Ascultă strigătul disperat al unei tinere din Găești! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

”VĂ ROG, AJUTAȚI-O PE MAMI!” Ascultă strigătul disperat al unei tinere din Găești!

Din ianuarie, viața unei familii din Găești este o continuă dramă. Anii Bujor, o mamă în vârstă de 46 de ani, a fost diagnosticată cu leucemie, iar pentru fiica ei, Nicoleta, lumea s-a prăbușit. Tânăra frumoasă și inteligentă luptă cu toate armele pentru a-și salva mama, impresionând prin demnitatea mesajelor pe care le postează. Anii are nevoie de tratamente costisitoare, de mâncare de bună calitate și gătită în condiții sterile, dar mai ales de liniște, ceea ce nu are în casa în care locuiește acum, din cauza rudelor. Atât Nicoleta, cât și tatăl ei se zbat să-i ofere tot ce este mai bun, însă au ajuns la fundul sacului și, oricât ar munci, nu se mai descurcă. Intenționează să închirieze o locuință, în care să-i ofere un mediu curat, dar mai ales liniștit. Oamenii aceștia au nevoie de ajutor în acest moment și nu ar fi ales să se expună, dacă nu s-ar fi aflat într-o situație critică. Iată mesajul impresionant postat de Nicoleta Ionela:

”Buna tuturor! Scriu cu greu aceasta postare, deoarece am din nou nevoie de ajutorul vostru. Vreau in primul rand sa le multumesc tuturor celor care au rupt din timpul lor si au mers sa doneze sange pentru mami. De aceasta data, avem nevoie de banuti. Am crezut ca putem face fata tuturor cheltuielilor implicate de tratamentul mamei, insa situatia a devenit extrem de dificila si nu ne mai putem descurca. In afara de toate aceste cheltuieli, situatia de acasa este foarte complicata, existand numeroase conflicte provocate de rudele noastre, alaturi de care locuim in curte si casa si vis-a-vis, astfel ca a devenit imposibil sa mai locuim aici.

Nu am cerut in viata mea nimic nimanui, este un lucru rusinos sa fac asta, sa imi expun aici viata si problemele, insa fac acest lucru doar pentru mami. Nu as fi apelat la ajutorul nimanui daca nu era necesar, insa pentru mami sunt dispusa sa fac orice.

Asa ca orice suma cat de mica, ne este de foarte mare ajutor. Va rog, daca puteti sa ma ajutati si cu distribuirea postarii mele, sa ajunga la cat mai multe persoane.

Puteti dona in contul meu:

Titular: IONELA BUJOR

IBAN: RO48RZBR0000060020283490

Valuta: Lei

Nume banca: Raiffeisen Bank

Mulțumim din suflet tuturor oamenilor mărinimoși care vor dona pentru noi și îmi doresc ca orice faptă bună, făcută din inimă, să se reîntoarcă la dumneavoastră!

 



Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket