GELOZIA, BAT-O VINA! Tânăr din Zăvoiu reținut pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt calificat și distrugere | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

GELOZIA, BAT-O VINA! Tânăr din Zăvoiu reținut pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt calificat și distrugere

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 19 ani, din localitatea Zăvoiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, furt calificat și distrugere, fapte prevăzute de art. 193, art. 229 și art. 253 din Codul Penal.

Din cercetări a reieșit faptul că, pe parcursul zilei de ieri, bănuitul ar fi agresat fizic un tânăr de 18 ani, din comuna Morteni, i-ar fi sustras telefonul mobil și i-ar fi distrus parbrizul autoturismului. Supărarea mare a tânărului din Zăvoiu , ar fi venit de la faptul că tânărul din Morteni s-ar fi întâlnit cu  fosta lui iubită.

Astăzi, 19 martie, cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket