Meciul lui Călin Petrișor de la Respect Gym Găești face furori pe YouTube! UITE CÂTE VIZUALIZĂRI A ADUNAT ÎN DOAR CÂTEVA ZILE! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

Meciul lui Călin Petrișor de la Respect Gym Găești face furori pe YouTube! UITE CÂTE VIZUALIZĂRI A ADUNAT ÎN DOAR CÂTEVA ZILE!

Acum câteva zile, l-a învins fără drept de apel pe Serghei Zanosiev de la clubul lui Andrei Stoica, în Gala DYNAMITE FIGHTING SHOW. Acum, face furori pe YouTube. Călin Petrișor, luptătorul lui Dan Mocanu, este pe val. Meciul din competiția organizată de Cătălin Moroșanu și transmis în direct pe PRO X, este considerat cel mai bun din România din ultimii ani. Astfel, a adunat peste 48.000 de vizualizări într-un timp foarte scurt, o performanță pentru conținut din acest domeniu.
Călin Petrișor este din Petresti, are 22 de ani și este sergent în Armată. În același timp, este un foarte talentat luptător. Face parte din echipa de forță a polițistului Dan Mocanu de la Respect Gym.
Meciul, pe care îl puteți vedea accesând link-ul de mai jos, este spectaculos și demonstrează ca orașul nostru are unul dintre cele mai puternice cluburi de fighting din țară.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă