Emoții mari pentru Dan Mocanu! În această seară, de la ora 20.00, live pe PRO X: MECIURI SPECTACULOASE ALE SPORTIVILOR RESPECT GYM GĂEȘTI! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

Emoții mari pentru Dan Mocanu! În această seară, de la ora 20.00, live pe PRO X: MECIURI SPECTACULOASE ALE SPORTIVILOR RESPECT GYM GĂEȘTI!

Polițistul și antrenorul Dan Mocanu are emoții în această seară! Doi dintre campionii săi intră în Gala  DYNAMITE FIGHTING SHOW, organizată de Cătălin Moroșanu și transmisă în direct de postul de televiziune PRO X, începând cu ora 20.00.

Călin Petrișor este din Petrești, are 22 de ani și îl va înfrunta pe Serghei Zanosiev de la Clubul lui Andrei Stoica. Are 36 de meciuri la profesioniști, dintre care 34 câștigate. Se antrenează de 7 ani și este sergent în Armata Română.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale serii este cel dintre sportivul Respect Gym Găești, Adrian Baciu și campionul  mondial Iska, Marko Dusinschi.

Adrian Baciu este din Ploiești și face zilnic naveta la Găești, pentru a se antrena cu Dan Mocanu. ”Sunt un domn pe stradă, dar un domn și în ring, prin stilul de luptă. Sper să iasă o luptă spectaculoasă”, a declarat el, pentru un post de televiziune.

 

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă