VICTORIE FABULOASĂ! Iulian Marinescu, de la VIPER Găești, a făcut senzație la Colosseum Tournament! TOTUL S-A VĂZUT LIVE, PE DIGI SPORT 2! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

VICTORIE FABULOASĂ! Iulian Marinescu, de la VIPER Găești, a făcut senzație la Colosseum Tournament! TOTUL S-A VĂZUT LIVE, PE DIGI SPORT 2!

Meci de senzație, seara trecută, în cadrul Colosseum Tournament, făcut de Iulian Marinescu. Sportivul legitimat la VIPER Găești, club condus de antrenorul Nicu Dragne, și-a arătat valoarea în confruntarea cu Claudiu Brilă, pregătit de Claudiu ”The Prince” Bădoi. Dacă în prima repriză, meciul a fost echilibrat, în următoarele două, Marinescu s-a dezlănțuit, reușind inclusiv să-l trimită la podea pe tânărul adversar.

”În acest moment, Iulian Marinescu este chellenger obligatoriu (conform promotorului COLOSSEUM TOURNAMENT Gabriel Georgescu ) la TITLUL și CENTURA_COLOSSEUM_TOURNAMENT si DA,veți vedea REVANȘA în fața lui Ciprian Sofian. Mulțumim, Agroland Gaesti pentru sustinere! Multumesc, Dr Lazăr Marian sponsor principal VIPER SPORT GAESTI!”, a precizat Nicu Dragne.

Tot seara trecută, sportivul Robert Guraliuc și-a făcut debutul la profesionism. După un meci tensionat cu Ciprian Ivan, confruntarea s-a terminat la egalitate. ”Nu am fost de acord cu decizia arbitrilor, consider că reprizele a 2-a și a 3-a ne-au aparținut destul de clar, cel puțin în a 3-a se vede clar cum Ciprian e foarte afectat de atacurile lui Robert. Cu toate acestea , sunt mândru de Robert care s-a aflat la primul meci și s-a prezentat foarte bine”, a mai spus Dragne.

Gala Colosseum Tournament a fost transmisă live, pe Digi Sport2.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă