Carosabilul din dreptul alveolei Lidl a fost făcut praf! GROPI IMENSE ȘI CASE AFECTATE PE ÎNTREAGA LUNGIME A ”MORMÂNTULUI” DIN MIJLOCUL DRUMULUI! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

Carosabilul din dreptul alveolei Lidl a fost făcut praf! GROPI IMENSE ȘI CASE AFECTATE PE ÎNTREAGA LUNGIME A ”MORMÂNTULUI” DIN MIJLOCUL DRUMULUI!

Dezastruos! Așa arată DN 7, în zona alveolei din dreptul Lidl, una dintre cele mai controversate lucrări realizate de cei de la Drumuri Naționale în oraș. Gropi adânci au apărut în asfalt, întrucât întregul trafic a fost mutat pe banda dinspre trotuar. Așa cum anticipam încă de la început, traversarea acelei porțiuni a devenit, pur și simplu, un calvar pentru participanții la trafic.

Mai mult decât atât, oamenii care locuiesc în zonă spun că locuințele au început să se crape și că, dacă nu se iau măsuri, vor avea pagube foarte mari în scurt timp. Revolta lor este foarte mare și îndreptățită, mai ales că sunt direct afectați de decizia proastă și costisitoare de a construi, în mijlocul drumului, o alveolă căreia nimeni nu-i găsește utilitatea nici în ziua de astăzi.

Solicitați de cetățeni, dar și de autoritățile locale, ”doreii” de la Drumuri Naționale au venit, cu câteva lopeți, să astupe gropile din carosabilul făcut praf.

Primarul orașului Grigore Gheorghe a precizat, pentru Cronica de Găești, că le-a solicitat celor de la Drumuri Naționale încă de astăzi să intervină urgent pentru a rezolva problemele. Demersurile însă – spune edilul – nu se vor opri aici, urmând să facă adrese oficiale până la cel mai înalt nivel.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă