IONUT BUSUIOC, O NOUĂ STEA PE FIRMAMENTUL SPORTULUI GĂEȘTEAN! Nikola Zoric a rezistat doar 30 de secunde! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

IONUT BUSUIOC, O NOUĂ STEA PE FIRMAMENTUL SPORTULUI GĂEȘTEAN! Nikola Zoric a rezistat doar 30 de secunde!

In aceasta seara Ionut C Busuioc a luptat in Serbia in limitele categoriei 85 kg. Desii are doar 16 ani, acesta a reusit sa se impuna prin ko tehnic in prima repriza.Trebuie subliniat faptul ca adv sau este luptător pro, in varsta de 30 ani,palmaresul acestuia fiind unul de invidiat (Nikola Zoric). Nu vrem meciuri usoare, le facem noi sa fie usoare!!!O noua stea marca RGG!!

Publicată de Daniel Mocanu pe Duminică, 27 septembrie 2020

Ionuț Busuioc, tânărul sportiv de doar 16 ani din Vișina, a făcut senzație la gala BNC, cea mai importantă promoție de arte marțiale din Serbia.
Invitat de către organizatori, sportivul pregătit de Dan Mocanu la clubul Respect Gym Găești a luptat pe reguli de kick-box la categoria 85kg împotriva unui sportiv mult mai experimentat, aproape de doua ori mai în vârstă decât el, Nikola Zoric.
După aproape 90 de meciuri la juniori, Ionuț Busuioc a confirmat valoarea și pregătirea tehnică superioară în cel de al treilea meci la profesioniști, reușind un KO după doar 30 de secunde de la începutul meciului.
Cei 11 ani de antrenamente in sala clubului Respect Gym și-au spus cuvântul, iar acum, aproape de vârsta majoratului, Ionuț a ajuns unul dintre cei mai valoroși sportivi ai Găeștiului și promite să devină o stea a kick-boxului românesc la categoria grea.
Așteptăm cu interes următoarele sale meciuri și îi dorim să dea cat mai multe KO!

 


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă Enescu Supermarket
br />
Reclamă