PERFORMANTA IN CULTURISMUL ROMANESC: Sportivul gaestean Laurențiu Ilie a adus 3 medalii de aur acasa! | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

PERFORMANTA IN CULTURISMUL ROMANESC: Sportivul gaestean Laurențiu Ilie a adus 3 medalii de aur acasa!

Ilie Laurențiu a devenit cel mai cunoscut nume in lumea culturismului românesc.
Anul trecut a luat decizia ambițioasă de a câștiga cele mai importante titluri de la concursurile românești, iar anul acesta s-a întors cu 3 medalii de aur de la cel mai mare concurs desfășurat în România, concurs transmis la nivel international : Pro Nutrition Gradprix 2020.

Practic a rupt podiumul de la Dej, locul unde peste 400 de sportivi s-au întrecut pentru a-și arăta forma fizică de invidiat.Dacă în general sportivii participau la o singura secțiune, și câștigătorii erau invitați la Openul deschis celor care au ieșit pe primul loc la categoria sa, Laurențiu s-a ambiționat să intre în concurs atât la secțiunea bodybuilding clasic cât și la culturism, câștigând fără drept de apel la fiecare urcare pe scenă.

Finala Open a adus pe scenă cei mai buni dintre cei mai buni, de la 65kg la +95, însă și de această dată Laurențiu a făcut spectacol, cu un fizic de doar 68kg însă foarte bine pregătit reușind să bată concurenți mult mai grei decât el. Antrenamentul draconic și regimul alimentar l-au ajutat să-si pună în valoare calitățile fizice, proporția și simetria fiind apreciate de către arbitrii internaționali care au jurizat concursul.

Cel mai important titlu din viața sa îl dedică celor două fete, pe care le iubește enorm și pentru care face multe sacrificii.
Vrea să concureze in continuare, fiind și alte concursuri internaționale de câștigat, dar cel mai mult își dorește să înființeze la Găești un lot de sportivi pasionați de culturism, pentru a transforma orașul într-o redută importantă pe harta culturismului din România.

Este in continuare instructor personal, activitate care îi aduce la fel de multe satisfacții, și îl puteți găsi alături de clienți din zori și până noaptea târziu.
Antrenat de către Emil Dulgheru, tânărul sportiv de doar 28 de ani din Valea Mare a creat senzație încă de la început, anul trecut la faza regională a Campionatelor Naționale câștigând bronzul la categoria de 70 kg in lipsa altor concurenți la categoria 63kg.

„Am vrut să demonstrez că dacă ești perseverent și îndeajuns de motivat, poți face orice îți dorești. Culturismul nu implică doar ridicări periodice de greutăți, ci se bazează pe disciplină, dietă strictă și niște cunoștințe specifice fără de care riști să îți strici întrega forma sportivă chiar înainte de a urca pe scenă. Fetițele mele mi-au fost alături mereu și m-au motivat să mă depășesc pe mine însumi. Lor le dedic totul, lor le mulțumesc pentru ce sunt azi” ne-a declarat Laurențiu.

Până la urmă, fiecare părinte este eroul copilului său, însă Laurențiu a reușit performanța de a fi Campionul absolut la acest concurs, aducând înapoi în Găești nu mai puțin de 3 medalii de aur într-o singură deplasare.
Îi dorim mult succes in viitor și accidentări cât mai puține!Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket