MECI DE MARE CAMPION! Iulian Marinescu a facut show în Ungaria | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Evenimente

MECI DE MARE CAMPION! Iulian Marinescu a facut show în Ungaria

Vineri, 25 septembrie a avut loc în Ungaria Gala Colosseum Tournament, gala in care au luptat pe regulile K1 sportivi cunoscuți cum ar fi Sandu Lungu sau Adrian Maxim. In meciul cu numărul 3 a luptat și tânărul de numai 18 ani din Gura Foii, Iulian Marinescu pregătit de Nicu Dragne la ACS VIPER SPORT GAESTI.
Iulian l-a întâlnit pe sportivul aradean Ruben Onisor, Ruben fiind și printre puținii care au acceptat sa-l înfrunte pe „The FLASH „. Meciul s-a terminat in mai puțin de un minut, Iulian reușind sa-l spulbere pe oponent din trei combinații foarte agresive.
In acest moment, Iulian,la numai 18 ani, conform promotorului Colosseum, Gabriel Georgescu,este foarte probabil sa fie kickboxerul numărul unu în România la categoria-61 kg-seniori.
„Am văzut prin câteva postari ca inca mai sunt persoane care consideră că nu avem SPORT la Gaesti. Noi(Viper) împreună cu alți sportivi îi contrazicem la fiecare gală profesionistă televizată la care luăm parte. Unii spun că noi, antrenorii, îi învățăm bătaie ceea ce este total greșit, bătaia e ceva, lupta este altceva. După ce luptă, sportivii rămân prieteni, nu-și poartă niciun pic de ură. Nu mai spun cât de echilibrati sunt cei care practica acest sport și cât respect ne purtam între noi. Am o echipa frumoasa in spate si nu avem de gand sa ne oprim aici”, a declarat pentru Cronica de Gaesti antrenorul Nicu Dragne.
„Doresc să mulțumim sponsorilor nostri minunati -care ne-au sustinut neconditionat: „Agroland Gaesti”-Dl Laurențiu Bîrdes-sponsor principal-Iulian Marinescu —„Dr Lazăr Med”-Dl Lazăr Marian-sponsor principal-Viper Gaesti —EMA-Auras Enescu —Virix-Dl Silviu Dobrin
În octombrie sper sa ne fiți din nou aproape, pe ring va cealaltă „vipera”-Silviu Ionescu la Colosseum Tournament-ARAD
Va multumim pentru cele peste 1000 de mesaje primite de noi,mesaje in care v-ati arătat aprecierea față de noi,mesaje in care ne-ati felicitat și ne-ati urat sa o ținem tot așa!”, a mai spus antrenorul gaestean.Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Reclamă
Enescu Supermarket