Contactează-ne pe

Evenimente

Petreştiul devine noul pol de dezvoltare al judeţului! INVESTIŢIE URIAŞĂ LA DOI PAŞI DE GĂEŞTI! Mesajul primarului Andrei Lucian Daniel!

Publicat în data de

- 5.090 vizualizări

Veste extraordinară pentru judeţul Dâmboviţa! Gigantul IVECO lansează o investiţie foarte mare în Petreşti, la câţiva kilometri de Găeşti. Comuna vecină a pus la dispoziţia concernului 4,5 hectare de teren din rezerva localităţii, urmând ca aici să se construiască cele 3.000 de camioane destinate Armatei Române.

Pentru acest proiect uriaş s-au luptat două oraşe mari din România, însă reprezentanţii IVECO au ales Petreştiul. Aproape de autostrada Bucureşti – Piteşti, cu o administraţie modernă şi eficientă, condusă de primarul Andrei Lucian Daniel, Petreştiul are toate şansele ca, în următorii ani, să devină noul pol de dezvoltare al judeţului.

IVECO va începe, în curând, construcţia halelor de producţie, dar şi recrutarea de personal. Potrivit unui mesaj postat de primarul Andrei Lucian Daniel, se aşteaptă CV-uri pentru ocuparea a 200 de locuri de muncă. Persoane calificate sau necalificate în industria auto pot aplica pentru posturi de conducere sau execuţie, depunând CV-uri la sediul Primăriei Petreşti. „Recrutarea de personal se va face exclusiv de către angajator. Noi doar vom face oficiul de centralizare a CV-urilor şi invităm oamenii să vină şi să le depună, urmând să fie contactaţi în funcţie de nevoile lor de personal. Este o investiţie foarte mare şi ne bucurăm că va fi implementată în comuna noastră. Acesta a fost unul dintre visurile noastre, să devenim atractivi pentru investitorii mari din piaţă, iar oamenii să aibă aici locuri de muncă. Încercăm, în fiecare zi, să facem administraţie modernă, de calitate, şi să reprezentăm o garanţie de seriozitate pentru oamenii de afaceri de talia celor de la IVECO”, a precizat – pentru Cronica de Găeşti – primarul Andrei Lucian Daniel.

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Tragedie în Găești: A MURIT ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ! A apucat să tragă pe dreapta și…!

Articol scris de

Un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani a murit, în urmă cu puțin timp, în stația de autobuz de la Piață, în Găești. Omul se afla la volanul unui autoturism cu numere de Dâmbovița. Potrivit martorilor, a apucat să tragă pe dreapta atunci când i s-a făcut rău.

La fața locului au ajuns de urgență Ambulanța și Poliția. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Până la ora redactării acestei știri, identitatea victimei nu era cunoscută.

Citește articolul

Evenimente

Moment important în viața polițistului Dan Mocanu! ANTRENORUL RESPECT GYM GĂEȘTI A SPUS ”DA”!

Articol scris de

 

Dan Mocanu este cunoscut găeștenilor pentru performanțele obținute ca antrenor al Respect Gym, dar este – în același timp – unul dintre cei mai apreciați polițiști de la Rutieră. Astăzi, este un moment important din viața lui. A mers la starea civilă pentru a-și uni destinul cu iubita sa, Ana Maria, o frumoasă tânără găeșteancă. Deși suntem în plină pandemie, Dan Mocanu a ales să nu mai amâne evenimentul și a spus DA din toată inima.

Cronica de Găești îi urează ”Casă de piatră” și o viață presărată cu multă iubire și fericire.

 

 

Citește articolul