Contactează-ne pe

Noutăți

Soluții concrete de impermeabilizare pentru terase circulabile și piscine

Publicat în data de

- 645 vizualizări

Terasele circulabile și piscinele au devenit din ce în ce mai populare în România ultimului deceniu. Interesant este că nu numai proiectele imobiliare noi se bucură de astfel de dotări, întrucât foarte mulți proprietari aleg să-și reamenajeze terasele, transformându-le din necirculabile în circulabile. Același lucru se poate spune și în cazul piscinelor, care pot fi anexate și unor clădiri mai vechi. Punctul comun al acestor două aspecte este nevoia de a realiza o impermeabilizarea perfectă.

Prin urmare, se pune mare preț pe soluțiile de hidroizolații, pe alegerea unor tehnologii moderne și bineînțeles, pe folosirea unor materiale de mare calitate.

Hidroizolații Conduraru este liderul național la capitolul termo și hidroizolațiilor, având echipe cu personal specializat, certificări și mai ales o experiență de peste 15 ani în aplicarea unor tehnici avangardiste în ceea ce privește hidroizolația bituminoasă, mono și bicomponentă, hidroizolația EPDM, PVC sau HDEP, dar și hidroizolația lichidă, aplicarea de mortar de impermeabilizare sau realizarea unei etanșeizări lichide.

Hidroizolații terase circulabile

Dacă aveți o casă cu terasă, aceasta necesită o îngrijire specială – respectiv o hidroizolație – deoarece este supusă condițiilor meteorologice extreme, de-a lungul anilor. La unele vile, terasele sunt pe acoperiș, iar la altele, se află undeva în completarea construcției.

Hidroizolațiile la terase circulabile trebuie executate numai de către persoane calificate, care știu să selecteze cu atenție materialele necesare și să aplice tehnici profesionale în astfel de lucrări.

În ultimii ani, mulți proprietari au preferat impermeabilizare lichidă, care este eficientă și oferă multe avantaje. Se face cu materiale de top, impermeabile, incombustibile, care sunt durabile. Acest tip de impermeabilizare presupune aplicarea succesivă a mai multor straturi.

Specialiștii în hidroizolații și impermeabilizări vor sugera metoda ideală de impermeabilizare în funcție de tipul suprafeței. De exemplu, unele dintre aceste suprafețe sunt greu accesibile, au multe colțuri și articulații. Importantă este folosirea unor materiale care să reziste la schimbările climatice, de pildă să facă față efectului negativ al radiațiilor ultraviolete UV, al ploilor și înghețului. De asemenea, produsele trebuie să aibă proprietăți de aderență excelente pe diverse suprafețe, cum ar fi cele din beton, cărămidă, ciment, tencuială și altele.

Impermeabilizarea piscinei

Chiar dacă nu este deloc cel mai atrăgător aspect al unei piscine, impermeabilizare reprezintă, fără îndoială, cel mai important aspect din ecuația oricărui tip de bazin.

Lucrările de acest tip pot fi destul de complexe. Se începe prin analizarea primul substrat; acesta trebuie să fie solid și stabil, deci trebuie pregătit în prealabil. Trebuie verificată foarte bine integritatea acestei suprafețe, pentru ca să nu apară probleme mai târziu.

Indiferent dacă este o piscină subterană îngropată sau o piscină suspendată pe piloni, este necesar de folosit un strat de membrană de cea mai bună calitate. Un concept apreciat în țara noastră este membrana impermeabilă multistrat pentru piscine. Acesta va adera perfect la suportul existent al piscinei, fără a produce bule de aer. Există și alte membrane impermeabile, care garantează o etanșeitate totală și care sunt perfecte pentru construcții noi și reamenajări piscine și terase.


Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Tragedie în Găești: A MURIT ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ! A apucat să tragă pe dreapta și…!

Articol scris de

Un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani a murit, în urmă cu puțin timp, în stația de autobuz de la Piață, în Găești. Omul se afla la volanul unui autoturism cu numere de Dâmbovița. Potrivit martorilor, a apucat să tragă pe dreapta atunci când i s-a făcut rău.

La fața locului au ajuns de urgență Ambulanța și Poliția. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Până la ora redactării acestei știri, identitatea victimei nu era cunoscută.


Citește articolul

Evenimente

Moment important în viața polițistului Dan Mocanu! ANTRENORUL RESPECT GYM GĂEȘTI A SPUS ”DA”!

Articol scris de

 

Dan Mocanu este cunoscut găeștenilor pentru performanțele obținute ca antrenor al Respect Gym, dar este – în același timp – unul dintre cei mai apreciați polițiști de la Rutieră. Astăzi, este un moment important din viața lui. A mers la starea civilă pentru a-și uni destinul cu iubita sa, Ana Maria, o frumoasă tânără găeșteancă. Deși suntem în plină pandemie, Dan Mocanu a ales să nu mai amâne evenimentul și a spus DA din toată inima.

Cronica de Găești îi urează ”Casă de piatră” și o viață presărată cu multă iubire și fericire.

 

 


Citește articolul