Contactează-ne pe

Evenimente

S-a însurat Stănescu de la Rutieră! CE FRUMOASĂ ESTE SOŢIA SA!

Publicat în data de

- 6.158 vizualizări

Unul dintre ultimii burlaci ai Poliţiei Găeşti, agentul principal Adrian Stănescu, s-a aşezat, de astăzi, la casa lui. Cunoscutul rutierist  s-a căsătorit civil cu  Graţiela Vanesa, cea alături de care trăieşte, de ceva vreme, o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi aveau programată nunta în acest an, însă – din cauza pandemiei de coronavirus – s-au rezumat la o ceremonie discretă, în aer liber.

Le urăm casă de piatră şi multă fericire!


Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Tragedie în Găești: A MURIT ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ! A apucat să tragă pe dreapta și…!

Articol scris de

Un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani a murit, în urmă cu puțin timp, în stația de autobuz de la Piață, în Găești. Omul se afla la volanul unui autoturism cu numere de Dâmbovița. Potrivit martorilor, a apucat să tragă pe dreapta atunci când i s-a făcut rău.

La fața locului au ajuns de urgență Ambulanța și Poliția. Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Până la ora redactării acestei știri, identitatea victimei nu era cunoscută.


Citește articolul

Evenimente

Moment important în viața polițistului Dan Mocanu! ANTRENORUL RESPECT GYM GĂEȘTI A SPUS ”DA”!

Articol scris de

 

Dan Mocanu este cunoscut găeștenilor pentru performanțele obținute ca antrenor al Respect Gym, dar este – în același timp – unul dintre cei mai apreciați polițiști de la Rutieră. Astăzi, este un moment important din viața lui. A mers la starea civilă pentru a-și uni destinul cu iubita sa, Ana Maria, o frumoasă tânără găeșteancă. Deși suntem în plină pandemie, Dan Mocanu a ales să nu mai amâne evenimentul și a spus DA din toată inima.

Cronica de Găești îi urează ”Casă de piatră” și o viață presărată cu multă iubire și fericire.

 

 


Citește articolul