Contactează-ne pe

Noutăți

ASTĂZI, LA GĂEŞTI: Forfotă inconştientă în centrul oraşului! „STAŢI ACASĂ” NU E DOAR UN SLOGAN!

Publicat în data de

- 15.681 vizualizări

Găeștiul pare că trăiește diferit și nu este afectat nicicum de Ordonanțele militare care au băgat în case milioane de români. Profitând probabil că încă nu era ora 12, ora oficială de când este interzisă deplasarea chiar și pe timpul zilei, oamenii au luat cu asalt centrul orașului. Unii la farmacie, alții după cumpărături, iar alții doar la o scurtă plimbare cu bicicleta. Poate că încă nu se conștientizează pericolul real și se merge pe ideea că „nu mi se poate întâmpla mie”, dar astfel de oameni reprezintă totuși o amenințare pentru toți ceilalți, care au înțeles să rămână acasă pentru a se proteja. Dacă pentru cei aflați la coadă în fața farmaciilor mai putem găsi scuze, sub nicio formă nu putem găsi scuze celor care aleg să facă o plimbare cu bicicleta în plină carantină națională. Sperăm ca mâine să nu mai existe astfel de cazuri, iar românii să stea în case, nu speriați de amenzile consistente, ci doar din dorința de a rămâne în viață. Virusul nu se vede, nu se manifestă imediat, însă pericolul este cât se poate de real, iar pe fondul confirmării primului caz de coronavirus în comuna Corbii Mari cred că se impune o mai mare atenție și responsabilitate din partea fiecăruia din noi.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

CA LA RĂZBOI: Poliţiştii au luat cu asalt Produleştiul, Costeştiul şi Mătăsaru! STAŢI ÎN CASE, CĂ ALTFEL…

Articol scris de

Zeci de poliţişti, jandarmi şi militari au descins în forţă în comunele Produleşti, Costeşti şi Mătăsaru, pentru a impune cu amenzi, dacă altfel nu se poate, respectarea ordonanţelor militare.

Oamenii legii au aplicat sancţiuni şi chiar au găsit un individ care, deşi nu avea permis, se plimba cu maşina prin sat.

În Produleşti a fost confirmat, de curând, primul caz pozitiv de coronavirus, iar oamenii se pare că nu înţeleg pericolul la care se expun.

În Corbii Mari, acolo unde se află principalul focar de CoVid-19 din judeţ, poliţiştii, jandarmii şi militarii au fost permanent prezenţi, reuşind în acest fel să limiteze foarte mult răspândirea virusului. În primele zece zile de la confirmarea primului caz, în zonă au fost mobilizate peste 70 de forţe de ordine, care s-au comportat ca şi cum localitatea era în carantină totală. Şi în ziua de astăzi, la Corbii Mari se află în jur de 30 de oameni ai legii. Măsurile au dat roade.

Iată că acum, atenţia forţelor de ordine se îndreaptă către zona Produleşti.

Facem apel la cetăţeni să rămână în case şi să evite, astfel, ieşirile nejustificate care-i pun în preimejdie.

 

 

 

Citește articolul

Evenimente

VIDEO: PE CINE PĂCĂLESC TRANSPORTATORII? Uite cum sunt înghesuiţi muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului!

Articol scris de

Muncitorii de pe platforma industrială a Găeştiului nu sunt transportaţi în condiţiile legii, deşi ARCTIC a suplimentat flota la 57 de mijloace de transport de la 33. Imaginile surprinse astăzi, de Cronica de Găeşti, arată că transportatorii încearcă să facă profit atât pe spinarea fabricii de frigidere, cât şi pe sănătatea oamenilor.

Sperăm că Poliţia Rutieră Găeşti va avea ochi şi pentru autobuzul cu burduf care circulă spre oraş şi care a fost, cel puţin la momentul realizării filmării, mult prea aglomerat.

 

 

Citește articolul