Contactează-ne pe

Noutăți

ASTĂZI, LA GĂEŞTI: Forfotă inconştientă în centrul oraşului! „STAŢI ACASĂ” NU E DOAR UN SLOGAN!

Publicat în data de

- 15.867 vizualizări

Găeștiul pare că trăiește diferit și nu este afectat nicicum de Ordonanțele militare care au băgat în case milioane de români. Profitând probabil că încă nu era ora 12, ora oficială de când este interzisă deplasarea chiar și pe timpul zilei, oamenii au luat cu asalt centrul orașului. Unii la farmacie, alții după cumpărături, iar alții doar la o scurtă plimbare cu bicicleta. Poate că încă nu se conștientizează pericolul real și se merge pe ideea că „nu mi se poate întâmpla mie”, dar astfel de oameni reprezintă totuși o amenințare pentru toți ceilalți, care au înțeles să rămână acasă pentru a se proteja. Dacă pentru cei aflați la coadă în fața farmaciilor mai putem găsi scuze, sub nicio formă nu putem găsi scuze celor care aleg să facă o plimbare cu bicicleta în plină carantină națională. Sperăm ca mâine să nu mai existe astfel de cazuri, iar românii să stea în case, nu speriați de amenzile consistente, ci doar din dorința de a rămâne în viață. Virusul nu se vede, nu se manifestă imediat, însă pericolul este cât se poate de real, iar pe fondul confirmării primului caz de coronavirus în comuna Corbii Mari cred că se impune o mai mare atenție și responsabilitate din partea fiecăruia din noi.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Găeștiul are un parc nou! ADOLESCENȚII TALENTAȚI L-AU TRANSFORMAT ÎNTR-O ADEVĂRATĂ ATRACȚIE!

Articol scris de

5 adolescenți talentați, cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, au dat o notă cool și surprinzătoare noului parc înființat în Găești, în zona Complexului Sportiv din cartierul Vaideiasca. Puștanii au desenat în graffiti și au transformat un gard din beton vechi într-o nouă atracție urbană.

Administrația locală tocmai a terminat de amenajat parcul din zona Bazinului de Înot. Au fost realizate alei, montate bănci, aparate de fitness și au fost plantate flori. De asemenea, au fost aduși 8 stâlpi ornamentali și a fost amenajată o parcare generoasă – ne-a declarat primarul Grigore Gheorghe. În această toamnă, vor fi plantați și pomi în noul parc.

Investiția a fost suportată din bugetul local, aici lucrând muncitorii de la Străzi și Spații Verzi.

INAINTE, GALERIE FOTO!

 DUPA, GALERIE FOTO!

 

Citește articolul

Evenimente

BATJOCURĂ: Ce a putut păți o gaesteanca suspectă de COVID la Targoviste! „A FOST GROAZNIC!”

Articol scris de

O tânără din Găești a trecut printr-o experiență traumatizanta, după ce s-a simțit rau mai multe zile și a devenit suspecta de COVID. Femeia a experimentat, timp de mai multe zile, simptome ciudate: „Aveam dureri puternice de cap, frisoane si stari de voma. Am ajuns la UPU Găești, unde am fost tratată cu multă grijă și profesionalism. Intrucat nu mi-a trecut cu nicio pastila, medicii au considerat ca trebuie sa fac testul pentru coronavirus si mi-au dat bilet de trimitere pentru Spitalul Județean”, ne-a povestit gaesteanca.

De aici a început calvarul ei. A mers la Spitalul Județean, simtindu-se in continuare foarte rau, pentru a confirma sau infirma suspiciunea de coronavirus. „A fost groaznic la Spitalul Județean. Nu mi-am imaginat ca situația a fost scapata cu totul de sub control, dar asta este adevarul. Ne-au bagat pe toti suspectii claie peste grămadă, fara sa se stie care a fost infectat si care nu. Timp de 6 – 7 ore, nu ne-a bagat nimeni in seama. Intrebam asistentele si nu ne raspundeau sau ne repezeau. Mai mult, un doctor a venit și mi-a spus că-mi dă și el o rețetă și că nu am COVID, deși nu mă testase nimeni. A fost un cosmar, o lipsa totala de organizare, de empatie si de grija pentru pacienti”, ne-a mai declarat tanara.

Care este finalul? Femeii i s-a spus ca ar putea fi testata abia spre dimineață, motiv pentru care a plecat de acolo. La fel au procedat si alti suspecti de coronavirus, lasati de izbeliste. Prin urmare, sunt din ce in ce mai multe semnale care se confirma ca nu se mai gestioneaza mai nimic in sistemul sanitar.

Citește articolul