Contactează-ne pe

Evenimente

Măsuri noi de prevenire a infectării cu coronavirus la Spitalul Găeşti! ACCESUL ÎN UNITATEA SPITALICEASCĂ, STRICT RESTRICȚIONAT!

Publicat în data de

- 3.314 vizualizări
 • Stimați pacienți și aparținători,
  Conducerea Spitalului  Orasenesc GAESTI, vă transmite faptul că a luat toate măsurile de prevenție recomandate de Organizația Mondială a Sănătății si in conformitate cu prevederile Hotararii COMITETULUI NATIONAL PENTRU SITUATII SPECIALE DE URGENTA (CNSSU) nr. 3 din 28.02.2020 privind aprobarea procedurii operationale privind gestionarea cazurilor de infectie cu noul Coronavirus , pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.
  Dintre acestea, cele cu impact direct asupra pacienților noștri și a aparținătorilor acestora sunt:
  ⛔️ RESTRICȚIONAREA ACCESULUI ÎN SPITAL – în prezent accesul în spital este permis doar pacienților, în urma triajului epidemiologic. Aparținătorii pacienților internați nu mai au acces în incinta spitalului, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
  *- PUNCT DE TRIAJ EPIDEMIOLOGIC – începând cu data de 16 martie, este functional  punctul de triaj Acesta este situat la intrarea în spital cu personal instruit,. Toți pacienții sunt triați la intrarea în spital, prin verificarea temperaturii, a simptomatologiei și completarea formularului de anchetă epidemiologică. Până în acest moment nu s-a înregistrat niciun caz de pacient cu suspiciune de infecție respiratorie acută cu COVID-19.
  *- INSTRUIREA PERSONALULUI – întregul personal al spitalului a fost instruit și cunoaște toate măsurile care trebuie luate în această situație de urgență.
  *– LIMITAREA PROCEDURILOR MEDICALE – în situațiile în care este posibil, optăm pentru amânarea intervențiilor programate
  *- STOCURI MATERIALE – am asigurat stocurile de materiale sanitare și dezinfectanți necesare pentru următoarea perioadă, pentru buna funcționare a activității în spital.
  *– CURĂȚENIA ȘI DEZINFECȚIA – am intensificat activitățile de curățenie și dezinfecție în toată incinta spitalului.
  TOTODATĂ,
  #Vă asigurăm că toate măsurile luate au în vedere, în primul rând, grija pentru pacienții noștri, evitarea expunerii lor la riscuri suplimentare. Vă mulțumim pentru înțelegere!
  #Vă rugăm ca, în măsura în care este posibil, să amânați prezentarea la spital, pentru a nu vă expune unor riscuri suplimentare ,apeland  la medical de familie!
  #Vă rugăm să dați dovadă de responsabilitate, să respectați cu strictețe măsurile de prevenție comunicate oficial și să evitați aglomerațiile.
  #Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru desfășurarea în bune condiții a activității medicale, pentru limitarea riscurilor, în binele pacienților noștri.
  #Vă recomandăm să luați în considerare doar informațiile transmise din sursele oficiale. Pentru recomandări și alte informații, puteți suna la linia TELVERDE, pusă la dispoziție de Ministerul Sănătății

  VĂ MULȚUMIM PENTRU COLABORARE!

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

FETIŢĂ DE 4 ANI, ACCIDENTATĂ DE O CĂRUŢĂ! Poliţiştii au întocmit dosar penal!

Articol scris de

O fetiţă în vârstă de 4 ani, din localitatea Voia, a fost rănită de o căruţă, în timp de traversa strada neregulamentar, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa. Atelajul era condus de un bărbat de 26 de ani, care nu a mai putut evita impactul.

„În cauza, politistii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpa”.

Citește articolul

Evenimente

INIŢIATIVĂ ÎN CRIZĂ! ARCTIC a donat spitalelor din judeţ aparatură electrocasnică

Articol scris de

„Compania donează, la nivel național, produse electrocasnice Beko în valoare de 1,4 milioane RON pentru spitalele din România

Compania Arctic, unul dintre cei mai importanți angajatori din Dâmbovița și liderul pieței de electrocasnice din România, sprijină efortul depus de echipele medicale din spitalele din județul Dâmbovița în lupta împotriva epidemiei de Coronavirus, printr-o donație de produse electrocasnice Beko.

Compania Arctic a donat către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Găești, Spitalul Orășenesc Pucioasa, Spitalul Moreni, precum și către Serviciul de Ambulanță Titu produse necesare personalului medical și pacienților, respectiv frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare.

Aceasta nu este prima donație făcută de companie. În baza colaborării cu Crucea Roșie Română, compania Arctic a mai donat o serie de electrocasnice mari către spitalele din țară.

“Trecem cu toții printr-o perioadă dificilă și acum, mai mult decât oricând, vrem să ne arătăm solidaritatea și responsabilitatea față de întreaga comunitate locală din județul Dâmbovița, unde grupul nostru are cel mai important nucleu de producție la nivelul Uniunii Europene. Așa cum la nivel global Beko este partenerul principal al unuia dintre cele mai îndrăgite cluburi de fotbal, FC Barcelona, în România susținem cea mai mare echipă de eroi, aceea formată din cadrele medicale care zilnic își depășesc limitele în munca pe care o îndeplinesc. Gândurile noastre se îndreaptă către toți cei care duc această luptă, către personalul medical și către cei din instituțiile statului care se străduiesc să aibă grijă de noi”, a declarat Murat Büyükerk, Chief Executive Officer Arctic.

Donația face parte dintr-o campanie amplă derulată de brandul Beko la nivel global, care prin îndemnul #StayhomelikeaPro susține echipele de medici în eforturile lor pentru prevenirea și controlul răspândirii acestui virus.

Alocarea produselor se face în parteneriat cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, Crucea Roșie Română și Asociația Zi de Bine, pentru a acoperi nevoile cât mai multor spitale și cât mai multor comunități. Prin distribuirea a peste 1.150 de electrocasnice Beko – frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, filtre de cafea, fierbătoare, compania Arctic contribuie la dotarea a peste 90 de spitale și servicii de ambulanță cu produse necesare personalului medical și pacienților în lupta cu acest virus.

Transportul electrocasnicelor s-a făcut în condiții depline de siguranță, folosindu-se mașini igienizate, iar șoferii care au operat aceste transporturi au fost echipați, la rândul lor, cu mănuși și măști de protecție, pe toată durata acestei acțiuni.

În calitate de jucător important al pieței de electrocasnice, compania Arctic este implicată activ în comunitățile în care își desfășoară activitatea. Solidaritatea și responsabilitatea pentru siguranța angajaților, a partenerilor, a clienților și a tuturor membrilor comunității sunt una dintre prioritățile companiei. Compania Arctic urmărește și respectă recomandările oficiale făcute de autoritățile locale de sănătate din România și adaptează constant măsurile necesare la politicile sale interne și planurile de acțiuni cu ajutorul echipei responsabile de managementul crizei”, se arata in comunicatul de presă al Companiei.

***

Citește articolul