Contactează-ne pe

Noutăți

MECI CARITABIL DESFĂȘURAT ASTĂZI PE STADIONUL DE LA BUMBUIA! Viitorul Gura Foii si Club A.S. Izvor au jucat pentru Mattias

Publicat în data de

- 1.290 vizualizări

Sunt ultimele săptămâni înainte de începerea returului de campionat, așa că fiecare echipă desfășoară anumite meciuri amicale în vederea testării lotului.

Impresionați de tragedia prin care trece familia micuțului Mattias Andrei, jucătorii echipelor Viitorul Gura Foii și A.S. Izvor au decis de comun acord, ca la meciul pe care îl vor desfășura să vină cu bani de acasă pentru ajutorarea copilului.

Întrucât meciul a fost unul de pregătire, scorul nu este important, fairplay-ul fiind cel care a dominat întreaga durată a meciului. La finalul celor 90 de minute, jucătorii au reușit să strângă suma de 1000lei.

De apreciat faptul că oamenii din Găești și din comunele limitrofe au răspuns foarte bine la apelurile umanitare, fiecare caz în parte fiind rezolvat cu ajutorul tuturor celor care, din puținul lor au donat pentru cei greu încercați de viață.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Noutăți

PENTRU EI CERE AJUTORUL PRIMARUL COMUNEI PETREŞTI! „Sunt bătrâni, bolnavi, neputincioşi”!

Articol scris de

Apel al primarului Daniel Lucian Andrei către locuitorii comunei Petreşti şi către toţi oamenii cu suflet. În preajma sărbătorilor pascale, edilul îşi îndeamnă concetăţenii să se unească într-o acţiune umanitară destinată celor mai vulnerabile persoane din comună.

“În aceste vremuri de cumpănă, când tot ceea ce avem mai bun este solidaritatea dintre noi, vin în faţa dumneavoastră pentru a vă ruga să vă întoarceţi feţele către cei mai vulnerabili, mai singuri şi mai săraci oameni ai comunei Petreşti. În jur de 30 de persoane trăiesc sub limita subzistenţei. Sunt bătrâni, bolnavi, neputincioşi, sunt răpuşi de sărăcie şi cu greu mai văd luminiţa de la capătul tunelului.
Personal, i-am ajutat de fiecare dată cum am putut, însă acum am nevoie de dumneavoastră, sufletele care doresc să ajute, mai ales în preajma acestor sfinte sărbători pascale. Orice aveţi în casă şi vă prisoseşte – îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică, mobilă – puteţi dona. De asemenea, au mare nevoie de alimente, de produse de igienă personală şi de orice alte bunuri care să le facă viaţa mai uşoară. Ştiu că în comuna Petreşti, şi nu numai, sunt persoane cu suflete mari, dornice să ajute, dornice să se implice, şi nu doar în preajma sfintelor sărbători. Vă rog să mă contactaţi, pentru a vă pune în legătură cu aceste persoane vulnerabile. Căci dăruind vom dobândi şi oferind vom primi şi doar împreună vom trece peste toate greutăţile vieţii”.

 

Citește articolul

Evenimente

CA LA RĂZBOI: Poliţiştii au luat cu asalt Produleştiul, Costeştiul şi Mătăsaru! STAŢI ÎN CASE, CĂ ALTFEL…

Articol scris de

Zeci de poliţişti, jandarmi şi militari au descins în forţă în comunele Produleşti, Costeşti şi Mătăsaru, pentru a impune cu amenzi, dacă altfel nu se poate, respectarea ordonanţelor militare.

Oamenii legii au aplicat sancţiuni şi chiar au găsit un individ care, deşi nu avea permis, se plimba cu maşina prin sat.

În Produleşti a fost confirmat, de curând, primul caz pozitiv de coronavirus, iar oamenii se pare că nu înţeleg pericolul la care se expun.

În Corbii Mari, acolo unde se află principalul focar de CoVid-19 din judeţ, poliţiştii, jandarmii şi militarii au fost permanent prezenţi, reuşind în acest fel să limiteze foarte mult răspândirea virusului. În primele zece zile de la confirmarea primului caz, în zonă au fost mobilizate peste 70 de forţe de ordine, care s-au comportat ca şi cum localitatea era în carantină totală. Şi în ziua de astăzi, la Corbii Mari se află în jur de 30 de oameni ai legii. Măsurile au dat roade.

Iată că acum, atenţia forţelor de ordine se îndreaptă către zona Produleşti.

Facem apel la cetăţeni să rămână în case şi să evite, astfel, ieşirile nejustificate care-i pun în preimejdie.

 

 

 

Citește articolul