MECI CARITABIL DESFĂȘURAT ASTĂZI PE STADIONUL DE LA BUMBUIA! Viitorul Gura Foii si Club A.S. Izvor au jucat pentru Mattias | Cronica de Gaesti
Connect with us

Salut, ce cauți??

Noutăți

MECI CARITABIL DESFĂȘURAT ASTĂZI PE STADIONUL DE LA BUMBUIA! Viitorul Gura Foii si Club A.S. Izvor au jucat pentru Mattias

Sunt ultimele săptămâni înainte de începerea returului de campionat, așa că fiecare echipă desfășoară anumite meciuri amicale în vederea testării lotului.

Impresionați de tragedia prin care trece familia micuțului Mattias Andrei, jucătorii echipelor Viitorul Gura Foii și A.S. Izvor au decis de comun acord, ca la meciul pe care îl vor desfășura să vină cu bani de acasă pentru ajutorarea copilului.

Întrucât meciul a fost unul de pregătire, scorul nu este important, fairplay-ul fiind cel care a dominat întreaga durată a meciului. La finalul celor 90 de minute, jucătorii au reușit să strângă suma de 1000lei.

De apreciat faptul că oamenii din Găești și din comunele limitrofe au răspuns foarte bine la apelurile umanitare, fiecare caz în parte fiind rezolvat cu ajutorul tuturor celor care, din puținul lor au donat pentru cei greu încercați de viață.


Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Reclamă
Enescu Supermarket
Advertisement