Contactează-ne pe

Evenimente

MĂTĂSARU: Caftit de nevastă! CE A FĂCUT „VICTIMA” E DE NOAPTEA MINȚII!

Publicat în data de

- 2.661 vizualizări

Un bărbat din Mătasaru în vârstă de 40 de ani a sunat disperat la 112 că-l bate nevasta. Un echipaj de poliţie s-a deplasat imediat la faţa locului, şi, întrucât bărbatul nu prea avea cucuie, ci doar bucile obrajilor erau înroşite în urma palmelor vânjoase ale nevestei, poliţiştii nu au emis ordin de protecţie pentru soţul caftit din pricină că băuse peste măsură, ci au întocmit un dosărel penal pe numele nevestei în vârstă de 35 de ani, pentru loviri şi alte violenţe.

Şi pentru a parafraza Codul de legi numit Pravila lui Vasile Lupu, din Carte românească de învăţătură tipărită la Iasi în anul 1646, iaca, “nu se cheamă femeia vrăjmaș al barbatului său de il va bate numai o dată. Iară de il va bate de-a pururea și de mai multe ori, fără de vină, atunci se dzice că iaste cu vrăjmășie asupra lui.”

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Medicul de familie Daniela Toma a murit în spital! A PIERDUT LUPTA CU COVID-19!

Articol scris de

Vestea a produs o undă de soc in Găești: medicul de familie Daniela Toma a murit, după ce a fost infectata cu virusul SARS CoV-2. Daniela Toma fusese internata la un spital din capitala, iar starea ei a fost grava inca de la inceput. Medicul de familie era un om activ, avea foarte mulți pacienți si a lucrat pana in ultima secunda, inainte de a-i iesi testul pozitiv. Dumnezeu sa o odihnească in pace. Condoleanțe familiei indoliate.

 

Citește articolul

Evenimente

VESTE EXTREM DE TRISTĂ: A încetat din viaţă profesoara Marcela Pascalache! MESAJUL COLEGILOR!

Articol scris de

Cu profund regret și tristețe, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, anunță trecere printre îngeri a colegei Marcela Pascalache, profesor de matematică al acestei instituții din anul 1990.

Greu încercați de această pierdere neașteptată, profesori și elevi, ne oprim o clipă din drumul nostru, pentru a-i mulțumi unuia dintre oamenii care de-a lungul carierei a dovedit seriozitate, demnitate, verticalitate și rigurozitate, fiind un model pentru colegi și generațiile pe care le-a îndrumat, fără a renunța vreo clipă la principiile care i-au ghidat existența.

Conștienți că în asemenea situații cuvintele nu pot spune decât foarte puțin, îndreptăm cele mai sincere gânduri  de pe care poate nu am reușit să le împărtășim acestei colege, rugându-ne ca  drumul pe care l-a ales  prea devreme să îi fie călăuzit de îngeri, iar Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și celor care au prețuit-o!

Citește articolul