Contactează-ne pe

Evenimente

4000 DE EURO PENTRU VIATA UNUI COPIL! Mattias are nevoie de ajutorul nostru

Publicat în data de

- 3.003 vizualizări

Mesajul disperat este al  unei mamici din Mogosani. Vrea sa-si vada copilul sanatos, iar resursele financiare s-au epuizat. A scris aceasta scrisoare in numele micutului neajutorat care are nevoie de noi in aceste momente. Impreuna putem sa-l ajutam pe Mattias. 

„Bună! Numele meu este Mattias Andrei , mulți ma cunoașteți atât personal, cât și după pagina de Facebook a mămicii mele! Pana la vârsta de 1 an și 11 luni am fost un copilaș normal, jucăuș, energic la fel ca toți copilașii , acum am 2 ani și 8 luni!

Pe data de 18 Mai 2019 m-am înecat cu alune(le-am aspirat )drept urmare am suferit un stop cardio respirator , am fost resuscitat 9 minute , s-a intervenit pentru a extrage alunele care au ajuns in plamani!

A urmat un edem cerebral iar după retragerea lui am rămas cu ATROFIE CEREBRALA( creierașul meu fiind mai mic decât normal și stafidit ).
Diagnosticul meu acum este : Tetrapareza spastică post hipoxie acută cerebrala prin aspirare corp străin . Encefalopatie secundara cu alterare severa a stării de conștientă .TRAHEOSTOMA și alimentat prin gavaj (sonda nazogastrica).

Sunt in stare vegetativa , am avansat puțin din punctul grav in care ma aflam. Pana acum părinții mei au făcut tot ce au putut pentru mine , sa am tot ce trebuie sa ma fac bine! Însă acum vor sa ma ducă la terapia Hiperbarica cu oxigen la Targu Mureș,  însă costurile sunt destul de mari și de aceea apelez la dumneavoastră , oameni cu suflet bun! Este vorba de 900 de lei pe zi, iar un minim de 20 ședințe ajung la 4000€ cu cazare, kineto terapie și ce mai este necesar acolo ! Orice suma este bine venită pentru ai ajuta pe părinții mei sa ma ducă acolo ! Vreau sa fiu din nou copilașul pe care l-ați cunoscut , sa pote vedea, vorbii din nou, sa pot mânca pe gurița și sa ma pot juca din nou cu copiii! Sper ca aceasta terapie și altele pe care o sa le mai încerc sa ma poată ajuta ! Va multumesc din suflet ca ați citit povestioara mea și ca sunteți alături de noi! Sunteți minunați !

Donații se pot face in contul mamei Daniela Preda

Raiffeisen Bank

RON : RO94RZBR0000060016721598
Euro: RO54RZBR0000060019939226
RZBRROBU

Banca Transilvania

RON :RO84BTRLRONCRT00P6369202
Euro: RO96BTRLEURCRT00P6369201

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Ajutați o mamă să-și crească fetițele! MIOARA PICIU, PROFESOARA CARE LUPTĂ PENTRU VIAȚA EI, ARE NEVOIE DE NOI!

Articol scris de

Are doar 30 de ani, este mama a două fetițe, de 4 ani și un an și predă engleza la Școlile Generale Gura Foii și Crângurile. În luna septembrie, a aflat cu stupoare că suferă de o maladie cruntă: Limfom malign Non hodgkin stadiu avansat. A inceput de urgenta curele de chimioterapie la Institutul Oncologic Fundeni. In prezent însă, organismul ei nu mai raspunde la curele de citostatice, iar singura ei șansă este să ajungă la clinica Anadolu din Turcia. Duminică, 1 martie, a fost programată să ajungă la clinică, iar banii sunt total insuficienți.

Mioara Piciu este o mamă minunată, o soție devotată și o profesoară valoroasă. Luptă cu toate forțele pentru viața ei și pentru a putea să-și crească copiii. Nu poate duce însă această bătălie de una singură. Are nevoie de noi. Merită și trebuie să trăiască. Viața ei depinde de bani, iar noi toți, împreună, putem putem transforma un caz dramatic într-o poveste despre dăruire, iubire și victorie împotriva bolii.

Cei care doresc să o ajute pe Mioara Piciu pot face donații în contul RO 08 BTRLRONCRT0238658701, deschis la Banca Transilvania pe numele ei.

Iată și mesajul ei sfasietor adresat prietenilor de pe Facebook:

“Momentan trec printr-o situație foarte dificilă și mă agăț de orice fir de speranță. Tratamentul pe care îl urmam în țară nu mă ajută deloc și am luat hotărârea de a merge în Turcia, la clinica Anadolu, pentru a mă trata. Lucrurile nu stau deloc bine.
Luni trebuie sa fiu în Turcia pentru a începe tratamentul. Îmi este foarte greu sa fiu în această situație disperată! Pentru mine, în situația de față, orice ajutor contează!
Vă multumesc!”

Acesta este strigătul de disperare pe care Mioara Piciu (fosta Bîrdeș), o tânără de 29 de ani, l-a trimis cunoscuților, astăzi.

Mioara, așa cum bine cunoaștem unii dintre noi, este un om deosebit, cu o bunătate ce rar poate fi întâlnită, care nu ar deranja decât cu o vorba bună.

Din păcate, viața ii pune la grea încercare, atât pe ea, cât și pe soțul și cele două fetițe, de 4, respectiv 1 an, fiind diagnosticată cu limfom malign nonHodgkinian. Este cunoscut faptul că boala este necruțătoare și tratamentul costisitor.

Așa cum reiese și din mesajul ei, pentru a avea o șansă de vindecare este necesar un tratament în Turcia, la Clinica Anadolu, pe care va trebui să îl urmeze începând de luni, 02.03.2020.

Dacă astăzi v-ați trezit sănătoși, multumiți-i lui Dumnezeu! Sunt persone care, din păcate, nu se trezesc la fel și au nevoie de ajutorul nostru. Cred ca fiecare dintre noi poate dona o sumă modestă, care, pentru ea, nu reprezintă decât speranța că își va putea crește cei doi copii.

Haideți sa ii oferim o nouă șansă Mioarei și să facem ca uriașa sumă de bani de care are nevoie, să fie doar un număr pe care îl putem atinge!

PICIU MIOARA,

Cont RO08BTRLRONCRT0238658701, Banca Transilvania

 

 

Citește articolul

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------