Contactează-ne pe

Evenimente

VIDEO! Accident grav la Cobia. BARBAT TRANSPORTAT CU ELICOPTERUL LA FLOREASCA

Publicat în data de

- 7.138 vizualizări

Un biciclist în vârstă de 60 de ani din Cobia a fost lovit grav de către o mașină de curierat rapid. Din câte se pare, biciclistul nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers și a fost lovit de mașina condusa de un tânăr de 27 de ani din Găești. Victima a fost transportată până la Bumbuia de către ambulanță, de unde a fost preluata de un elicopter SMURD și transportata în stare foarte gravă la spitalul Floreasca.

 

 

 

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS ÎN PRODULEŞTI! Epidemia, tot mai aproape de Găeşti!

Articol scris de

O asistentă medicală în vârstă de 36 de ani, care lucrează la Bucureşti, la Matei Balş, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia făcea naveta la locul de muncă, dar locuia efectiv, cu familia, în comuna dâmboviţeană.

Acum, DSP Dâmboviţa face ancheta epidemiologică, chiar dacă este contact de Bucureşti.

Informaţia despre acest nou caz de infectare cu CoVid-19 a fost făcută publică de către primarul comunei Produleşti, George Georgescu, într-o postare pe Facebook:

„Din nefericire, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Este virba despre o asistentă medicală care lucrează într-un spital din București. Ca urmare a depistării pozitive cu virusul COVID-19 a unui cetățean cu domiciliul în comuna Produlești, vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.
Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.
Primăria Comunei Produlești îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util”.

Citește articolul

Evenimente

Mesaj impresionant, de Ziua Halatelor Albe, al medicului Cristina Seltea, managerul Spitalului Găeşti!

Articol scris de

Dr. Cristina Seltea, managerul Spitalului Găeşti, a ţinut să transmită astăzi, de Ziua Sănătăţii, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de suflet tuturor celor care au fost alături de unitatea spitalicească şi de cadrele medicale în aceste momente de criză şi de cumpănă. Reputatul medic găeştean face o radiografie a momentului, în câteva fraze simple, dar pline de încărcătură emoţională:

„La mulți ani, dragi colegi. In vremuri normale, astazi sarbatoream ziua noastră, ziua halatelor albe. Astazi sarbatorim ziua combinezoanelor albe, cu măștile pe față, stresați și tensionati, dar încrezători că va fi bine. La acest lucru contribuie și gândul că sunt și oameni minunați și darnici care s-au implicat în sprijinirea SPITALULUI ORĂȘENESC GAESTI. Unii sunt in autoizolare, alții sunt in strainatate, unii vor anonimatul pentru că nu doresc capital electoral, unii au lucrat pentru noi combinezoane, sorturi de protecție, măști și viziere.Unii au donat in contul Asociatiei Medicale Gaesti. Ei sunt: Cosmin si Oana Voevodschi , Rumanische Verein Diaspora, prin preşedinta Gabriela Matei, Fane Costea, Adrian Voinoiu, Razvan Buta,Marprod SRL, Sc Adiral, Sc Arctic SA, Nica Marian, Ana Maria Tudor de la ejolie.ro, Nicolae Aurelia, Ion Virgil, Romulus Dima, Biserica Adventista Sperieteni. Le multumim si ne inclinam cu respect in fața lor. Ne simțim onorați și mândri că ne-au ales”

Citește articolul