Contactează-ne pe

Anunțuri

COMUNA CRÂNGURILE : Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Publicat în data de

- 971 vizualizări

COMUNA CRÂNGURILE, titular al proiectului ”Construire Pod nou peste râul Argeș, situat pe DS 1 Pătroaia Deal – Pătroaia Vale,  în comuna Crângurile județul Dâmbovița,  anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Dâmboviţa, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire Pod nou peste râul Argeș, situat pe DS 1 Pătroaia Deal – Pătroaia Vale,  în comuna Crângurile județul Dâmbovița, propus a fi amplasat în comuna Crângurile, pe DS 1 Pătroaia Deal – Pătroaia Vale, județul Dâmbovița.

  1. Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Dâmboviţa din municipiul Târgovişte, str. Calea Ialomiţei, nr.1, în zilele de luni– joi, între orele 9:00 – 15:00 şi vineri între orele 9:00 – 13:00, precum si la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anunțului pe pagina de internet a autoritații competente pentru protecția mediului.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritătii competente pentru protecția mediului Dâmbovița, în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

 

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT ÎN SATUL JUGURENI,COMUNA ULIEŞTI. Detalii,aici!

Articol scris de

Închiriez spaţiu comercial (40 mp.) compus din două camere în satul Jugureni, comuna Ulieşti. Spaţiul comercial se află amplasat pe strada principală la numărul 77.

Cei interesaţi să închirieze şi să-şi deschidă o afacere în Jugureni, pot suna la numărul de telefon 0769 589 302.

 

 

Citește articolul

Anunțuri

PROPRIETARUL A SCAZUT PRETUL! Casă şi brutărie de vânzare în Cobia

Articol scris de

Vând casă în  Cobia la stradă, pe Drumul Judeţean, 120 mp: Parter– 2 dormitoare mari, hol decomandat ,baie, bucătărie, living 40 mp, birou. Mansardă: 2 dormitoare, living 60 mp, baie, bucătărie.

Anexa 2: cladire de 160mp,   brutărie,  încălzire centrală ,apă curenta.

Casa este construita in anul 2004.

Schimb si cu apartament in orasul  Găeşti+ diferenţa.

Pretul  este de  64000 €  negociabil

Telefon :0731 754 850, 0737 514 339

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------