Contactează-ne pe

Noutăți

Jandarmi găeşteni şi târgovişteni, la final de carieră în instituţia „Oamenilor de arme”! IATĂ CE SURPRIZĂ LE-AU FĂCUT COLEGII ŞI SUPERIORII!

Publicat în data de

- 1.102 vizualizări

După 25 de ani de carieră militară, patru subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mircea cel BătrânDâmbovița au trecut în rezervă cu drept la pensie.

Cei 4 jandarmi în rezervă, plt. adj. șef.(r) Amiș Marian, plt. adj. șef.(r) Pleșa Ion, plt. adj. șef(r) Ilie Marius, plt. adj.(r) Dima Costel, și-au desfășurat activitatea în municipiul Târgoviște și în orașul Găești în cadrul mai multor structuri ale inspectoratului, în domenii precum ordinea publică, paza si protecție instituțională.

 

În cadrul ședinței festive dedicate colegilor jandarmi, colonel Matei Viorel, inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, le-a acordat  diplome la încheierea mandatului de onoare în instituția “Oamenilor de arme” pentru devotamentul, profesionalismul, camaraderia  și loialitatea manifestate de-a lungul carierei.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul

Anunțuri

SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT ÎN SATUL JUGURENI,COMUNA ULIEŞTI. Detalii,aici!

Articol scris de

Închiriez spaţiu comercial (40 mp.) compus din două camere în satul Jugureni, comuna Ulieşti. Spaţiul comercial se află amplasat pe strada principală la numărul 77.

Cei interesaţi să închirieze şi să-şi deschidă o afacere în Jugureni, pot suna la numărul de telefon 0769 589 302.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------