Contactează-ne pe

Noutăți

SPECTACOL ŞI DISTRACŢIE ÎN ACEST WEEK-END, LA PETREŞTI! Începe campionatul de fotbal în sală!

Publicat în data de

- 686 vizualizări

Suporteri, echipe, pasionaţi de sport, cu toţii sunt aşteptaţi în acest week-end la Petreşti, la Sala de Sport din comuna Greci, iniţiat de Cătălin Rotaru, cu sprijinul primarului Andrei Lucian Daniel şi organizat de Primăria şi Consiliul Local Petreşti este, cu siguranţă, cea mai mare atracţie a sezonului din întreaga zonă.

16 echipe din Găeşti, Petreşti, Ragu, Hulubeşti, Ioneşti, Răscăeţi, Vişina, Fierbinţi, Cobia, Izvoru, Puntea de Greci şi Zăvoiu se vor duela pentru premiile puse în joc: Locul I – 1.000 lei ( cupa, medalii, diplome, mingii); Locul II – 500 lei (cupa, medalii, diploma, mingii) Locul III – 250 lei (cupa, medalii, diploma, mingii), dar mai ales pentru glorie şi pentru distracţie.

Campionatul începe sâmbătă, la ora 12.00, iar sala de sport va fi deschisă de la 11.30. Echipele vor beneficia de doi arbitri, la fiecare etapă.

Conceptul evenimentului este unul foarte interesant şi încurajează sportul de masă: 9 prieteni, iubitori ai fotbalului, amatori sau chiar profesionişti, fără limită de vârstă, formează o echipă cu care se înscriu în campionat, nefiind nevoie de nicio altă formalitate.

Pe durata campionatului, accesul în sală este gratuit, din dispoziţia Consiliului Local Petreşti.

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

S-A DESCHIS TERASA “LA POPICU” SI FACE ANGAJARI. Dă o fugă într-o seară. Merită!

Articol scris de

Terasa „La Popicu” angajeaza personal pentru bucatarie si gratar.

Informatii suplimentare despre locurile de munca disponibile puteti afla sunand la numarul de telefon 0744558441

Dacă iubești vara, mâncarea buna,  muzica faină și distracția, atunci oprește-te pe terasa “La Popicu” din Ionesti. Nu vei regreta! Este locul perfect pentru  o cafea bună, pentru o bautura racoritoare,  iar în bucătăria deschisă se gătesc mereu cele mai gustoase preparate.

Citește articolul

Anunțuri

Ofertă de muncă! SC ELUNOS DIN GĂEŞTI ANGAJEAZĂ MUNCITORI MANIPULANŢI

Articol scris de

Societatea Comercială ELUNOS din Găeşti angajează muncitori manipulanţi.  Cei care doresc detalii   despre  job, condiţii de muncă şi salariu, pot apela numărul de telefon 0726347373.

 

 

Citește articolul