Contactează-ne pe

Noutăți

PRIMARIA GAESTI: Sedinta extraordinara a Consiliului Local in data de 3 februarie. IATA ORDINEA DE ZI!

Publicat în data de

- 849 vizualizări

Potrivit prevederile art.133  alin.( 2 ) , lit. a din OUG 57/2019 –Codul Administrativ,  consilierii lo0cali sunt  convocati in  sedinta extraordinara   in data  de  03.02.2020, ora 7,30 ,  la sediul Consiliului Local  Gaesti .

Pe ordinea de zi se afla urmatoarele puncte :

1)- Proiect de  hotarare privind  aprobarea studiului de oportunitate  privind  delegarea   de gestiune  a serviciului de  Deratizare  , Dezinsectie  si Dezinfectie  al Orasului Gaesti  , Regulamentului de  organizare si functionare   si al caietului de  sarcini  – initiator  , primar  , Gheorghe  Grigore  ;

2) – Proiect de  hotarare  privind  aprobarea Strategiei de  Dezvoltare a Serviciului   de  Ilumiat  public  al Orasului  Gaesti – initiator  , primar  , Gheorghe  Grigore  ;

3)- Proiect   de hotarare privind repartizarea unei  locuinte  ANL – initiator  , primar  , Gheorghe  Grigore  ;

 

PRIMAR  ,

Jr, Gheorghe  Grigore

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul

Anunțuri

SPAŢIU DE ÎNCHIRIAT ÎN SATUL JUGURENI,COMUNA ULIEŞTI. Detalii,aici!

Articol scris de

Închiriez spaţiu comercial (40 mp.) compus din două camere în satul Jugureni, comuna Ulieşti. Spaţiul comercial se află amplasat pe strada principală la numărul 77.

Cei interesaţi să închirieze şi să-şi deschidă o afacere în Jugureni, pot suna la numărul de telefon 0769 589 302.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------