Contactează-ne pe

Noutăți

SPORT ŞI CURĂŢENIE ÎN PĂDURE! Activitate de voluntariat impresionantă la Gura Foii

Publicat în data de

- 1.970 vizualizări
 Pe o vreme deloc propice activităților în aer liber, un grup de tineri a reușit să desfășoare o acțiune de ecologizare a pădurii.
Cu sprijinul primarului din localitate, Radu Nicolae Georgescu, acțiunea a putut avea loc, căci fără un tractor care să transporte tot gunoiul adunat de către tineri am fi ajuns iar in situația in care sacii de gunoi ar fi fost uitați pe marginea drumului, fără să fie ridicați în ziua în care este colectat gunoiul menajer. Iată că noua generație ne dă un exemplu frumos prin acțiunile întreprinse, combătând cu brio vocile care spun că generația „fulgilor de nea” știe doar să se plângă fără a putea găsi și soluții.
La Gura Foii startul a fost dat, și dacă acum, pe o vreme destul de rece s-a putut organiza o astfel de acțiune, nu vedem ce impedimente ar putea fi în primăvară, căci tot mai multe localități au probleme cu deșeurile din plastic aruncate de obicei la marginea localităților. Sperăm ca mai mulți primari să vină în sprijinul voluntarilor și să participe activ, nu doar declarativ, la înfrumusețarea localităților în care domiciliază și pe care le conduc.
Gura Foii a arătat că se poate, iar exemplul este unul cu atât mai lăudabil pentru că inițiativa a aparținut unor tineri ce vor o țară mai curată, sătui de scuzele încropite în timpul interviurilor de politicienii incapabili să rezolve problemele de mediu, probleme pentru rezolvarea cărora sunt totuși alocati o mulțime de bani publici
.Cei care sunt interesați să urmărească viitoarele acțiuni de voluntariat din zonă și din întreaga țară, o pot face pe Instagram, căutând stoppoluttion.now

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Medicul de familie Daniela Toma a murit în spital! A PIERDUT LUPTA CU COVID-19!

Articol scris de

Vestea a produs o undă de soc in Găești: medicul de familie Daniela Toma a murit, după ce a fost infectata cu virusul SARS CoV-2. Daniela Toma fusese internata la un spital din capitala, iar starea ei a fost grava inca de la inceput. Medicul de familie era un om activ, avea foarte mulți pacienți si a lucrat pana in ultima secunda, inainte de a-i iesi testul pozitiv. Dumnezeu sa o odihnească in pace. Condoleanțe familiei indoliate.

 

Citește articolul

Evenimente

VESTE EXTREM DE TRISTĂ: A încetat din viaţă profesoara Marcela Pascalache! MESAJUL COLEGILOR!

Articol scris de

Cu profund regret și tristețe, colectivul de cadre didactice al Colegiului Național “Vladimir Streinu” Găești, anunță trecere printre îngeri a colegei Marcela Pascalache, profesor de matematică al acestei instituții din anul 1990.

Greu încercați de această pierdere neașteptată, profesori și elevi, ne oprim o clipă din drumul nostru, pentru a-i mulțumi unuia dintre oamenii care de-a lungul carierei a dovedit seriozitate, demnitate, verticalitate și rigurozitate, fiind un model pentru colegi și generațiile pe care le-a îndrumat, fără a renunța vreo clipă la principiile care i-au ghidat existența.

Conștienți că în asemenea situații cuvintele nu pot spune decât foarte puțin, îndreptăm cele mai sincere gânduri  de pe care poate nu am reușit să le împărtășim acestei colege, rugându-ne ca  drumul pe care l-a ales  prea devreme să îi fie călăuzit de îngeri, iar Dumnezeu să o odihnească în pace.

Condoleanțe familiei îndurerate, apropiaților și celor care au prețuit-o!

Citește articolul