Contactează-ne pe

Evenimente

Răzbunare în stil mafiot, pentru o femeie, la Găești! LIPSIRE DE LIBERTATE ȘI VIOLENȚĂ EXTREMĂ! Un băiat de 22 de ani a trecut prin chinuri de neimaginat!

Publicat în data de

- 7.044 vizualizări

Un băiat în vârstă de 22 de ani, din Ilfoveni, a fost sechestrat, tăiat cu cuțitul și bătut în stil mafiot de un găeștean și de prietenii lui, fapta îngrozindu-i inclusiv pe oamenii legii. Tânărul avea o prietenă în Găești care însă, se pare, era și amanta unui individ însurat.

Băiatul a fost chemat în Găești de soția înșelată, pentru a purta o discuție despre relația soțului ei și a prietenei tânărului. Aici, a fost ademenit chiar în locuința celor doi soți, unde era așteptat de bărbatul infidel și de doi amici ai acestuia din comuna Mogoșani.

Timp de mai bine de o oră, a fost bătut bestial și lovit cu cuțitul, fiind pur și simplu desfigurat de cei trei indivizi. Mai mult decât atât, găeșteanul și-a sunat presupusa amantă, prietena tânărului, chiar în momentele în care îl snopea în bătaie, arătându-i imagini cumplite cu acesta. Fata s-a speriat și a contactat familia băiatului din Ilfoveni. Aceștia sunt cei care au sunat la 112 și au alertat autoritățile.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat în interiorul unui imobil din Găești pe partea vătămată, alți trei bărbați și încă o femeie. Tânărul de 22 de ani prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Găești pentru acordarea de îngrijiri medicale. Toate persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției Găești, pentru audieri. Partea vătămată a formulat plângere penală pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dâmbovița. Autorii oribilei fapte vor fi prezentați Parchetului cu propunere de măsuri preventive.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

PĂDURI ÎN FLĂCĂRI LA MĂGURA ŞI SCHEIU DE JOS!  Pompierii au luptat întreaga zi cu incendiile stârnite de localnici

Articol scris de

Zi plina de intervenții pentru pompierii din Găești. Prima parte a dimineții a fost alocată unui incendiu de vegetație în Mogoșani, unde oamenii pusi pe fapte mari au luat decizia de a incendia vegetația uscată deși vântul bătea puternic. Amiaza i-a găsit intervenind cu echipajele după 3 autospeciale la Măgura, unde incendiul s-a extins în pădurea din apropierea satului.

Condițiile de teren accidentat și vântul puternic a făcut ca vegetația uscată sa ardă foarte repede, însă cu ajutorul sătenilor care au intervenit alaturi de pompieri, s-a reușit lichidarea incendiului după mai bine de 3 ore. După-amiaza a fost destinată unui incendiu de pădure de data aceasta, în Scheiul de Jos, în punctul cuprins între Valea lui Nană și Podul Dealului.

Atragem încă o dată atenția asupra pericolului generat de incendierile voluntare de vegetație, care pot deveni un real pericol în cazul unui vânt puternic și constituie o amenințare pentru populația aflată în imediata vecinătate. Le mulțumim pompierilor pentru intervențiile foarte rapide in vederea stingerii și le urăm o săptămână fără alte evenimente, dar cum „gospodarii” apar la lumină taman când bate vântul mai tare, nu prea credem că vom avea vreo zi fara incendii în localitățile din zona noastră.

 

Citește articolul

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------