Contactează-ne pe

Anunțuri

SCUZE PUBLICE PENTRU SC RODIV: ”Am făcut afirmații sub un impuls de moment, pe care le regret”

Publicat în data de

- 4.188 vizualizări

”În luna octombrie 2019, pe pagina personală de Facebook, Simona Ionuț Ilie, dând check in Restaurantului RODIV, am făcut anumite afirmații de natură să aducă prejudicii SC RODIV SRL Găești. Menționez că am făcut respectiva postare sub un impuls de moment, fără a gândi în perspectivă eventualele prejudicii de imagine pe care le-aș fi putut aduce respectivei societăți comerciale.

Față de cele afirmate, doresc să-mi prezint scuzele publice și să-mi reafirm disponibilitatea de a îndrepta respectiva eroare, pe care o regret profund.

Simona Ilie”

Citește articolul
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

Alege mobila ELADA! ESTE ELEGANTĂ, DIN MATERIALE DE CALITATE ŞI INGENIOASĂ!

Articol scris de

Vrei mobilă nouă? Alege un producător local, cu experienţă de peste 22 de ani în domeniu, care mizează 100% pe calitate.

Fabrica ELADA din Ioneşti este dotată cu tehnologie de ultimă oră în domeniu, lucrează foarte îngrijit, iar materia primă folosită este verificată şi corespunde chiar şi pentru cele mai pretenţioase gusturi.

Cu preţuri de producător şi atenţie la detalii, cei de la ELADA vor fi, cu siguranţă, partenerii tăi preferaţi pentru a-ţi amenaja casa aşa cum îţi doreşti.

Iată alte câteva obiecte de mobilier – cu titlu de exemplu – care se produc la fabrica ELADA:

Masa – raft este ideală în spaţiile mobilate minimalist şi elegant. O poţi folosi şi ca suport pentru diferite obiecte atunci când nu ai musafiri.

Livingurile realizate la ELADA pot fi simple sau sofisticate, în funcţie de gusturile tale. Ai de ales dintr-o gamă variată de forme, materiale şi culori, pe care specialiştii fabricii ţi le vor pune la dispoziţie.

Îţi recomandăm, de asemenea, comodele realizate la fabrica din Ioneşti. Sunt foarte spaţioase şi sunt gândite să ocupe eficient spaţiul, pentru a-ţi crea sentimentul de confort, ordine şi bună dispoziţie.

Ce trebuie să faci pentru a-ţi comanda mobila la ELADA? În primul rând, contactează-l pe administratorul Dragoş Andrei, la numărul de telefon 0742203250. Împreună cu el, stabileşti o întâlnire, în cadrul căreia veţi discuta aspecte precum spaţiul pe care doreşti să-l mobilezi, bugetul de care dispui şi preferinţele tale. Apoi, în maximum 15 zile lucrătoare, în funcţie de complexitatea lucrării, îţi primeşti acasă mobilierul împachetat şi transportat de lucrătorii unităţii. Simplu, eficient şi elegant!

 

 

Citește articolul

Anunțuri

Restaurantul “La Popicu” din Ionesti angajeaza bucatar si ajutor de bucatar

Articol scris de

Restaurantul “La Popicu” din Ionesti angajeaza bucatar si ajutor de bucatar

-program lejer

-salariu de nerefuzat(plus alte beneficii)

Relatii la restaurant sau la numarul de telefon 0766485242

Citește articolul