Contactează-ne pe

Anunțuri

SCUZE PUBLICE PENTRU SC RODIV: ”Am făcut afirmații sub un impuls de moment, pe care le regret”

Publicat în data de

- 3.954 vizualizări

”În luna octombrie 2019, pe pagina personală de Facebook, Simona Ionuț Ilie, dând check in Restaurantului RODIV, am făcut anumite afirmații de natură să aducă prejudicii SC RODIV SRL Găești. Menționez că am făcut respectiva postare sub un impuls de moment, fără a gândi în perspectivă eventualele prejudicii de imagine pe care le-aș fi putut aduce respectivei societăți comerciale.

Față de cele afirmate, doresc să-mi prezint scuzele publice și să-mi reafirm disponibilitatea de a îndrepta respectiva eroare, pe care o regret profund.

Simona Ilie”

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

GĂEŞTI: Doi căţei Bull Terrier superbi, oferiţi spre adopţie! STĂPÂNII PLEACĂ DIN ŢARĂ ŞI VOR SĂ-I LASE ÎNTR-O FAMILIE IUBITOARE!

Articol scris de

O găeşteancă oferă spre adopție, fără nicio pretenţie financiară, doi căței de rasa Bull Terrier, de culoare alba, având în vedere faptul că va pleca definitiv din ţară, cu întreaga familie. „Băiețelul se numește Roki, este născut la data de 01.08.2017 și are cip, iar pe fetita o cheamă Sasa, născuta la data de 14.06.2018, fara cip, cu vaccinurile pana la un an și carnete de sanatate”.Pentru mai multe relaţii, apelaţi numărul de telefon 0738069927.

Citește articolul

Anunțuri

OFERTĂ DE MUNCĂ FOARTE ATRACTIVĂ PENTRU CROITORESE! Detalii, aici!

Articol scris de

Cautam croitorese cu cunostinte avansate, care sa stie sa faca un produs – mai exact ROCHII DAMĂ – de la inceput si pana la finisare.
Suntem o echipa tanara, punem pret pe comunicare, atmosfera placuta de lucru, respect reciproc.
Carte de munca + posibilitatea castigului extra prin ore peste program, platite dublu, mai ales pe perioada verii.
Activitatea se desfasoara la sediul din Gaesti, in intervalul orar 09:00-17:30, de luni pana vineri. Programul poate fi flexibil.

Salariul net oferit este 2500 lei.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa sunati la 0729313292

Citește articolul