Contactează-ne pe

Evenimente

VIDEO! UITE ÎN CE HAL ÎŞI CHINUIE CALUŢUL SPOITORII DIN COMUNA GURA FOII!

Publicat în data de

- 1.486 vizualizări

Urările de sărbători sunt unele pline de îndemnuri la afecțiune și compasiune, însă de cum a început noul an avem parte de niște imagini desprinse parcă din evul mediu.

La Făget, sat aparținând comunei Gura Foii, distracția unei familii întregi o constituie maltratarea unui mânz de nici un an de zile, pus să tragă o căruță cu roțile împiedicate și bătut până ce pică din picioare, totul sub privirile părintești ale celui care filmează.

Pe filmare se vede clar că la bătaia administrată bietului animal nu participă doar minorii, așa că nu se poate spune că este o joacă de copii lăsați singuri acasă, ci mai degrabă un măcel organizat de adulți pentru a se mândri cu noua achiziție în fața celor care văd clipul.

Astfel de comportamente nu pot fi tolerate într-o țară care se dorește a fi europeană prin valorile declarate, iar schingiuirea unui animal neajutorat cu siguranță nu poate fi privită drept distracție duminicală, ca atare suntem nevoiți să reclamăm totul la autoritățile competente și să le cerem să aplice legea care este in vigoare.

Având în vedere faptul că adulții participă impasibili la tot acest spectacol macabru, poate se va sesiza și cei de la Protecția Copilului, pentru că acești copii numai o creștere normală nu au într-o astfel de situație, unde sunt îndemnați să bată și să chinuie un animal.

Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

VOM AVEA CENTURA? CNAIR a desemnat câștigătorul licitației pentru elaborarea studiului de fezabilitate și al proiectului tehnic necesare construcției drumului expres Găești – Ploiești.

Articol scris de

Comunicatul CNAIR:

Miercuri, 12.08.2020, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului  având ca obiect „ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE ȘI PROIECT TEHNIC DE EXECUȚIE PENTRU DRUM EXPRES GĂEȘTI-PLOIEȘTI”

Ofertantul desemnat castigator este Asocierea SEARCH CORPORATION SRL – MEGA MUHENDISLIK MUSAVIRLIK A.S. (MEGA ENGINEERING CONSULTING INC.) cu preţul de 15.863.176,64 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni, din care:

  • 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate,
  • 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție și
  • 4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene.

Lungimea estimată a traseului este de 76 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

Citește articolul

Evenimente

ACCIDENT CU O VICTIMA INCARCERATA PE RAZA LOCALITATII MATASARU

Articol scris de

Un accident rutier  cu o  victima incarcerata a avut loc in aceasta dimineata, pe DN7, pe raza localitatii Matasaru. Din primele informatii, cauza accidentului a fost neasigurarea la schimbarea directiei de mers a unuia dintre soferi.

In urma impactului, doua persoane au fost ranite, un bărbat și o femeie. Femeia a fost scoasă din autoturism de pompieri. Ambele persoane au primit ajutor medical de la echipajul de ambulanță SAJ.

Unul dintre conducatorii auto, in urma testarii cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Se efectueaza cercetarea la fata locului, urmand sa se stabileasca cu exactitate toate imprejurarile producerii evenimentului rutier.

Citește articolul
Publicitate
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------
--------------------------------------------