Contactează-ne pe

Evenimente

VIDEO! UITE ÎN CE HAL ÎŞI CHINUIE CALUŢUL SPOITORII DIN COMUNA GURA FOII!

Publicat în data de

- 1.402 vizualizări

Urările de sărbători sunt unele pline de îndemnuri la afecțiune și compasiune, însă de cum a început noul an avem parte de niște imagini desprinse parcă din evul mediu.

La Făget, sat aparținând comunei Gura Foii, distracția unei familii întregi o constituie maltratarea unui mânz de nici un an de zile, pus să tragă o căruță cu roțile împiedicate și bătut până ce pică din picioare, totul sub privirile părintești ale celui care filmează.

Pe filmare se vede clar că la bătaia administrată bietului animal nu participă doar minorii, așa că nu se poate spune că este o joacă de copii lăsați singuri acasă, ci mai degrabă un măcel organizat de adulți pentru a se mândri cu noua achiziție în fața celor care văd clipul.

Astfel de comportamente nu pot fi tolerate într-o țară care se dorește a fi europeană prin valorile declarate, iar schingiuirea unui animal neajutorat cu siguranță nu poate fi privită drept distracție duminicală, ca atare suntem nevoiți să reclamăm totul la autoritățile competente și să le cerem să aplice legea care este in vigoare.

Având în vedere faptul că adulții participă impasibili la tot acest spectacol macabru, poate se va sesiza și cei de la Protecția Copilului, pentru că acești copii numai o creștere normală nu au într-o astfel de situație, unde sunt îndemnați să bată și să chinuie un animal.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Se caută cei mai frumoși tineri: ÎNCEP ÎNSCRIERILE PENTRU CONCURSUL MISS ȘI MISTER GĂEȘTI 2020!

Articol scris de

Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” lansează marea provocare: se caută cei mai frumoși tineri. De luni, 20 ianuarie, și până la sfârșitul lunii, vă puteți înscrie la cel mai spectaculos concurs din oraș, Miss și Mister Găești 2020. Pe 21 februarie, în cadrul unui show incendiar, va avea loc competiția frumuseților locale.

De data aceasta, limitele de vârstă sunt 15 și 25 de ani, iar concursul se anunță a fi unul așteptat cu sufletul la gură de întreaga comunitate. Concurenții trebuie să fie frumoși, dar și ingenioși, pentru că vor avea o probă surpriză, unde își vor dovedi talentele.

Totodată, la alegerea lor, pot fi pregătiți de instructorii Casei de Cultură.

Premiile vor fi, de asemenea, generoase, iar juriul – corect și exigent.

Pentru mai multe detalii despre înscriere, criterii și spectacol, apelați numărul de telefon 0729 159 258.

Citește articolul

Evenimente

Investiţii majore în Ulieşti! PODUL DE PESTE RÂUL NEAJLOV VA FI RECONSTRUIT CU APROAPE 1 MILION DE EURO!

Articol scris de

Puţin a lipsit ca satele Hanul lui Pală şi Croitori din comuna Ulieşti să nu rămână izolate. Podul de peste râul Neajlov are 60 de ani şi se află într-o stare avansată de degradare. Picioarele s-au dislocat, prezentând un risc major de prăbuşire, iar şansele de a obţine finanţare pentru reabilitare erau aproape inexistente.

Iulian Costache, primarul comunei Ulieşti, nu s-a descurajat însă. A bătut la uşa Guvernului condus de liberalul Ludovic Orban şi a obţinut – nici mai mult, nici mai puţin – decât 47 miliarde lei vechi, pe situaţii de urgenţă, pentru construirea unui pod nou-nouţ.

„Niciodată nu a avut comuna Ulieşti atâţia bani în casierie. Imediat cum timpul va fi favorabil, începem lucrările. Până atunci, rog cetăţenii să traverseze cu grijă podul peste Neajlov. Este una dintre cele mai importante investiţii pe care comuna a obţinut-o şi vom realiza o construcţie solidă şi modernă, care va prezenta siguranţă pentru mulţi ani de acum înainte”, a precizat primarul Iulian Costache.

Acesta a mai dezvăluit, pentru Cronica de Găeşti, că tot în această primăvară vor începe lucrările de reabilitare la Grădiniţele Ulieşti şi Mănăstioara şi la dispensar.

 

 

Citește articolul