Contactează-ne pe

Evenimente

VIDEO! UITE ÎN CE HAL ÎŞI CHINUIE CALUŢUL SPOITORII DIN COMUNA GURA FOII!

Publicat în data de

- 1.437 vizualizări

Urările de sărbători sunt unele pline de îndemnuri la afecțiune și compasiune, însă de cum a început noul an avem parte de niște imagini desprinse parcă din evul mediu.

La Făget, sat aparținând comunei Gura Foii, distracția unei familii întregi o constituie maltratarea unui mânz de nici un an de zile, pus să tragă o căruță cu roțile împiedicate și bătut până ce pică din picioare, totul sub privirile părintești ale celui care filmează.

Pe filmare se vede clar că la bătaia administrată bietului animal nu participă doar minorii, așa că nu se poate spune că este o joacă de copii lăsați singuri acasă, ci mai degrabă un măcel organizat de adulți pentru a se mândri cu noua achiziție în fața celor care văd clipul.

Astfel de comportamente nu pot fi tolerate într-o țară care se dorește a fi europeană prin valorile declarate, iar schingiuirea unui animal neajutorat cu siguranță nu poate fi privită drept distracție duminicală, ca atare suntem nevoiți să reclamăm totul la autoritățile competente și să le cerem să aplice legea care este in vigoare.

Având în vedere faptul că adulții participă impasibili la tot acest spectacol macabru, poate se va sesiza și cei de la Protecția Copilului, pentru că acești copii numai o creștere normală nu au într-o astfel de situație, unde sunt îndemnați să bată și să chinuie un animal.

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Evenimente

Cuțitarul Togan recidivează! A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE ȘI A COMIS-O GRAV!

Articol scris de

Proaspăt eliberat condiționat, găeșteanul Ion Togan, cunoscut pentru antecedentele faptelor cu violență, a recidivat. A băut bine cu un prieten în apartamentul acestuia din urmă, după care s-au luat la ceartă. Togan nu a stat prea mult pe gânduri și l-a lovit cu cuțitul în gât pe amicul de pahar.

Autoritățile au intervenit de urgență. Ion Togan este cercetat acum de procurorii de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru tentativă de omor.

Victima a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Togan fusese condamnat după ce lovise cu cuțitul un alt bărbat, tot din Găești. El a fost eliberat condiționat, după aproximativ un an de pușcărie.

 

 

Citește articolul

Evenimente

Socotelile au detronat-o: EA ESTE ADEVĂRATA MISS GĂEȘTI 2020! Organizatorii recunosc public eroarea!

Articol scris de

”Dintr-o regretabila eroare de calcul, clasamentul concursului Miss Găești 2020, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu” in data de 21 februarie, a fost viciat. O comisie formata la initiava primarului Grigore Gheorghe a refacut calculele notelor la concursul Miss Găești, conform imaginilor video, iar câştigătoare este Maria Alexandra Stoica – Miss Găești 2020 (234 puncte). Ne exprimam regretul pentru eroarea comisa si asiguram publicul gaestean ca persoana responsabila va fi trasă la răspundere. Intentia intregii echipe a Casei de Cultura a fost de a organiza un concurs corect si transparent, dovada fiind si practica notelor la vedere, care sa permita, tocmai, controlul publicului si prevenirea unor asemenea erori. Ne cerem scuze fata de toti concurenții implicați si ne exprimam regretul ca un eveniment organizat cu profesionalism si daruire este umbrit de o astfel de intamplare. Castigatoarea, conform clasamentului real, va fi pusă in drepturi in conformitate cu Regulamentul de concurs. Va mulțumim pentru intelegere”, se arată într-un comunicat al Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu”.

 

 

 

 

Citește articolul