Contactează-ne pe

Anunțuri

Mesajul președintelui CJD, Alexandru Oprea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

Publicat în data de

- 168 vizualizări

Perioada sărbătorilor de iarnă este, pentru noi toți, una plină de emoție și de iubire. Vă doresc ca fiecare dintre dumneavoastră să va bucurați de ea alături de cei dragi, să aveți casa plină de căldură și de fericire, să vă concentrați pe lucrurile bune și să găsiți puterea de a le lasa in urma pe cele buna.

Sper ca anul 2020 să ne aducă tuturor împliniri, multă sănătate și să avem capacitatea de a fi mai buni, mai înțelegători și mai aproape unii de alții.

Vreau să mulțumesc tuturor dâmbovitenilor pentru sprijinul și încrederea acordate și vă asigur că toate acțiunile administrației județene au ca scop bunăstarea acestui județ și a locuitorilor săi.

Spre dumneavoastră se îndreaptă gândurile mele cele mai bune, însoțite de urări de sănătate, prosperitate și liniște sufleteasca!

LA MULȚI ANI, DÂMBOVIȚENI!

Publicitate
Loading...
Spune-ți părerea

You must be logged in to post a comment Login

Adaugă un comentariu

Anunțuri

GĂEŞTI: Doi căţei Bull Terrier superbi, oferiţi spre adopţie! STĂPÂNII PLEACĂ DIN ŢARĂ ŞI VOR SĂ-I LASE ÎNTR-O FAMILIE IUBITOARE!

Articol scris de

O găeşteancă oferă spre adopție, fără nicio pretenţie financiară, doi căței de rasa Bull Terrier, de culoare alba, având în vedere faptul că va pleca definitiv din ţară, cu întreaga familie. „Băiețelul se numește Roki, este născut la data de 01.08.2017 și are cip, iar pe fetita o cheamă Sasa, născuta la data de 14.06.2018, fara cip, cu vaccinurile pana la un an și carnete de sanatate”.Pentru mai multe relaţii, apelaţi numărul de telefon 0738069927.

Citește articolul

Anunțuri

SCUZE PUBLICE PENTRU SC RODIV: ”Am făcut afirmații sub un impuls de moment, pe care le regret”

Articol scris de

”În luna octombrie 2019, pe pagina personală de Facebook, Simona Ionuț Ilie, dând check in Restaurantului RODIV, am făcut anumite afirmații de natură să aducă prejudicii SC RODIV SRL Găești. Menționez că am făcut respectiva postare sub un impuls de moment, fără a gândi în perspectivă eventualele prejudicii de imagine pe care le-aș fi putut aduce respectivei societăți comerciale.

Față de cele afirmate, doresc să-mi prezint scuzele publice și să-mi reafirm disponibilitatea de a îndrepta respectiva eroare, pe care o regret profund.

Simona Ilie”

Citește articolul